Lancôme La Rôse Blush Poudrer (rose highlighter) review

THAT’S RIGHT, BEAUTYLOVERS! Ik heb ‘em weten te bemachtigen in Tokyo! Een paar weken geleden zag ik al artikelen en video’s voorbij komen over dit absolute meesterwerkje van Lancôme, de La Rôse Blush Poudrer, oftewel de highlighter in de vorm van een roos. Als een echte sucker for packaging begrijp je dat ik bijna knock-out ging toen ik er plaatjes van zag. WAT EEN BEAUTY!

Helaas is hij overal online uitverkocht, en geen idee wanneer hij wordt gerestocked of hier in Nederland te koop zal zijn. Mijn hart maakte dan ook een sprongetje toen bleek dat de Lancôme Rose volop verkrijgbaar was in Tokyo. Ik sprintte naar de counter, wierp de verkoopster mijn credit card toe en huppelde 5 minuten later zeer voldaan (en omgerekend €70 armer) de winkel uit.

Benieuwd naar mijn eerste indruk van deze zeer populaire Lancôme Rose Highlighter? Bekijk het in de video hieronder:

Wow, ik ben toch bést onder de indruk, hoor! Ik had al wat video’s bekeken van andere Youtubers (Jeffree Star, Graveyardgirl) en zij waren niet zo heel enthousiast over het effect van deze highlighter op de huid. Ze vonden hem vrij subtiel. Misschien ligt het aan mijn getinte huid, of aan het feit dat het licht er net perfect op scheen, maar ik vind deze Lancôme Rose Highlighter juist erg mooi en opvallend. Hij is inderdaad wel wat subtieler dan ik gewend ben, maar erg mooi op te bouwen.

lancome rose highlighter review_ - 6 lancome rose highlighter review_ - 3 lancome rose highlighter review_ - 5 lancome rose highlighter review_ - 2 lancome rose highlighter review_ - 4 lancome rose highlighter review_ - 1 lancome rose highlighter_ - 1lancome rose highlighter_ - 2 lancome rose highlighter_ - 3Ik gebruik normaal gesproken meer bronzy en gouden highlighters omdat ik dat mooier vind staan bij mijn warme huid, maar ik moet zeggen dat deze kleur – ik zou het omschrijven als een bleke, zachtroze parelmoerkleur – ook erg mooi staat. Het is koeler en zilverachtiger dan ik normaal draag, maar ik kan deze tint ook best goed hebben (al zeg ik het zelf, haha).

De verpakking is FANTASTISCH MOOI, het is een waar pareltje om te zien. Zeker voor beautylovers en collectors van limited editions is dit een regelrechte musthave. Het effect op de huid vind ik ook zeker niet tegenvallen, al vind ik het toch stiekem wel zonde om te gebruiken. Ik pak er toch liever mijn ‘normale’ pressed highlighters bij. Er zit weinig product in (1,6 gram) en omgerekend heb ik er een paar flinke duiten voor neergeteld (dus goedkoop is ‘ie niet!), maar ik ben er toch hartstikke blij mee. Ik ga hem mooi uitstallen op mijn kaptafeltje en hem zo nu en dan, op speciale momenten, erbij pakken. I’M IN LOVE!

Wat vinden jullie van de Lancôme Rose Highlighter, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

32 Reacties

  1. Anouk
    11 maart 2017 / zaterdag, 11 maart 2017

    Prachtige verpakking ….maar 60 dollar en kijk eens op YouTube bij destroying lancome rose. ….rommel is het …plastic blaadjes gedompeld in babypoeder en wat highlighter, thats it!
    Schande van lancome….zelfs met een mes konden ze de roos niet snijden

  2. 19 februari 2017 / zondag, 19 februari 2017

    Wat een prachtige highlighter en staat je erg fris, een meer brons kleurige highlighter staat je inderdaad natuurlijk perfect omdat het meer bij je huid past. Maar wat een prachtige highlighter, een erg mooie collectors item! Wat heb je ook weer amazing foto’s gemaakt van je pronkstuk, als ik het geld er voor had, had ik haar zeker ook gekocht, so lovely

  3. dellie
    17 februari 2017 / vrijdag, 17 februari 2017

    Je ziet er belachelijk uit en je hebt je laten belazeren voor bijna 100 euro voor een slecht geknipte stoffen roos met een milligram krijt erin

    • Syl
      17 februari 2017 / vrijdag, 17 februari 2017

      Ik moest best wel lachen om jouw ‘slecht geknipte stoffen roos’
      Het was een lange dag…
      Ik vind het effect wel mooi, maar ik vind em geen 70 euro waard. Maar ik ben ook zo’n persoon die zoiets vanwege de verpakking zou kopen.

    • 6 maart 2017 / maandag, 6 maart 2017

      kan jij beter een roos knippen dan?

  4. michelle
    16 februari 2017 / donderdag, 16 februari 2017

    Prachtige fotos!!!!!!!!!!

  5. 16 februari 2017 / donderdag, 16 februari 2017

    Ik heb op YouTube ook verschillende filmpjes gezien. Ik vind het product op zich erg mooi en als ik geld teveel had zou ik het zo kopen. Voor de hoeveelheid product vind ik hem te duur en ik laat hem (helaas) aan mij voorbijgaan.

    Hij staat je erg mooi trouwens 😀

  6. Sarah
    16 februari 2017 / donderdag, 16 februari 2017

    Waar heb je hem precies gekocht? Op welke website ? Of wat bedoel je met counter. Wil hem zo graag hebben!

    • Serena
      16 februari 2017 / donderdag, 16 februari 2017

      hi Sarah,
      ik kocht deze highlighter in Tokyo, bij een warenhuis vergelijkbaar met onze Bijenkorf, bij de Lancôme counter. In Nederland is hij vooralsnog niet te koop, en online helaas overal uitverkocht. Mocht je vrienden hebben die binnenkort naar Azië gaan, vraag ze dan zeker even hun ogen voor je open te houden!

  7. Lieke K.
    16 februari 2017 / donderdag, 16 februari 2017

    Ik zou er echt de hele dag naar staren en ‘m niet durven te gebruiken! Echt een pronkstukje!

  8. 16 februari 2017 / donderdag, 16 februari 2017

    Dit is echt gewoon zo een mooi product. Echt een eye-catcher in je collectie!

  9. 16 februari 2017 / donderdag, 16 februari 2017

    Wat een beauty! WAUW

  10. loes
    16 februari 2017 / donderdag, 16 februari 2017

    Omg i was waiting for this 😍 hij is zooo mooi! Maar wel erg duur

  11. Lisa
    16 februari 2017 / donderdag, 16 februari 2017

    WOW! Ik vind hem geweldig! Met zulke foto’s en hoofd is het lastig te verkloten natuurlijk maar WOW!
    Ik dacht eerst ook aan het woord ‘subtiel’ maar ik denk dat ‘natuurlijk’ een beter woord is!

  12. Rachel
    15 februari 2017 / woensdag, 15 februari 2017

    Zou je de max & more highlighter van de action willen testen?
    Ze zeggen dat hij heel erg op de bobby brown shimmer bricks (bronze) lijkt.

  13. 15 februari 2017 / woensdag, 15 februari 2017

    Ik vind hem wel echt heel erg mooi moet ik zeggen én fotogeniek haha!

  14. Mimi
    15 februari 2017 / woensdag, 15 februari 2017

    Ziet er prachtig uit! Zou heel tof zijn als je ook Japanse beautyproducten hebt gescoord en gaat reviewen. Ik ga namelijk nog die kant op dus alles over Japan is zwaar welkom. Heb in ieder geval genoten van je instalab.

  15. 15 februari 2017 / woensdag, 15 februari 2017

    Erg prijzig maar ziet er wel mooi uit

  16. 15 februari 2017 / woensdag, 15 februari 2017

    Mooooi! Maar wel heel prijzig.. Ik heb net wat lopem experimenteren en ben tot een behoorlijk vergelijkbaar resultaat gekomen met een kunstroos, een blikje, een oude highlighter en wat alcohol ;) Misschien leuk voor een DIY artikel?

  17. 15 februari 2017 / woensdag, 15 februari 2017

    ik hoor en lees er super goede dingen over, alleen vind ik ‘m wel erg prijzig vergeleken bij de hoeveelheid product! but then again, i’m a sucker for packaging :’)

  18. 15 februari 2017 / woensdag, 15 februari 2017

    VETTE NAILED IT!! Omg I’m in loooooovvveeeee!!!
    Maar damn wat prijzig…..
    Als mijn nieuwe slaapkamer met nieuwe kaptafel en open kastjes aan de muur af is zou deze er zeker moeten komen staan. Je hebt al eens eerder een highlighter getest van Lancome met al die gekleurde blokjes in een blikje. Rib uit mijn lijf maar heb die door jou toen ook gekocht. En nog steeds happy mee. Thanks voor deze video ♡

  19. 15 februari 2017 / woensdag, 15 februari 2017

    Sinds dit bekend werd gemaakt heb ik heletijd mijn ogen op alle webshops! Dit is niet alleen een super mooie highlighter maar ook een perfecte item om te gebruiken op je foto’s. Serieus, wie wilt dit nou niet hebben? Ik zal en moet deze highlighter hebben, ook al duurt het maanden en heeft iedereen al van kunnen genieten. Ik vind zelf het effect juist heel mooi en lekker fel, helemaal niet zo subtiel al die Youtubers zeggen.

  20. 15 februari 2017 / woensdag, 15 februari 2017

    Dit is zo’n ontzettend prachtig ding! En wauw, op jouw huid is ie inderdaad best opvallend. Ik heb het filmpje van Jeffree Star ook gezien en bij hem viel de kleur haast weg!

  21. 15 februari 2017 / woensdag, 15 februari 2017

    Hijs echt prachtig! <3

  22. 15 februari 2017 / woensdag, 15 februari 2017

    Wauw wat is ie mooi! Bijna zonde om te gaan gebruiken haha. Hij staat je mooi

  23. Fleur
    15 februari 2017 / woensdag, 15 februari 2017

    So pretty! Trouwens, gaat het welk oke met Angel? Ze is al zo lang stil op sociale media!

  24. 15 februari 2017 / woensdag, 15 februari 2017

    Oh wauw, je foto’s zijn altijd zo stunning en met dit product kan het al helemaal niet misgaan. Hij staat je écht prachtig :)

  25. Britt
    15 februari 2017 / woensdag, 15 februari 2017

    Oh my, sowieso is het product zelf een schatje om te zien, maar ik ben ook helemaal blown away van het eindresultaat zeg, heel mooi!

  26. Daphne
    15 februari 2017 / woensdag, 15 februari 2017

    Ik vind hem prachtig, op je huid maar ook het product zelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *