Instalab week 35 | een hele saaie week

Pfff, ik weet niet wat ik heb deze week, maar ik ben gewoon écht vergeten om telefoonfoto’s te maken. Natuurlijk, ik heb er wel een paar gemaakt, maar niet zo veel als normaal gesproken. Ik heb ook minder gedaan dan normaal, denk dat het daar aan ligt! Heb de afgelopen week heerlijk de huismus uitgehangen. Anyway, deze week dus veel foto’s die ik binnenshuis heb gemaakt (en vooral van Coco!). Enjoy!


Eindelijk, de poster die ik bestelde via Etsy van The Last of Us (George’s favoriete game) kwam binnen! Een beetje te laat voor zijn verjaardag nog, maar hij was er niet minder blij om. Ik vind het altijd ZO verrekte moeilijk om cadeautjes voor mannen te verzinnen, maar ik denk dat dit een geniaal idee zou kunnen zijn voor ALLE mannen, haha! Denk aan zijn favoriete serie, game of film, ga naar Etsy en zoek daar een bijbehorende artsy filmposter bij. Inlijsten en voila, het perfecte cadeau voor in zijn mancave/kamer/gameroom! En zelfs als je samenwoont zijn de poster mooi genoeg voor in de huiskamer.

En ja ik weet het, ik moet mijn letterbord even aanpassen, haha! De masterclasses zijn inmiddels voorbij!


Over posters gesproken, ik ontdekte een stapel post van een tijdje terug met wat ongeopende enveloppen, en daartussen lag een zelfgemaakt envelopje van kartonnetjes. Bleek daar dit prachtige kunstwerk in te zitten dat ik een tijd geleden via Instagram had besteld, wow! Zo zonde dat ik het nu pas ontdekte! Ik had de poster al wel een hele tijd geleden voorbij zien komen op Instagram, en ik had hem ook gere-grammed, maar zo in het echt nog vele malen mooier! Ben meteen naar Xenos gerend voor een lijstje en heb het kunstwerkje een mooi plekje gegeven in de houten kast in de keuken.

DANKJEWEL MARIA! Check haar kunstwerken zeker even via haar Instagram account. Ze maakt ook posters op bestelling!


Ik lag lekker in bed te werken met de laptop, en zoals altijd volgt Coco me door het hele huis heen, dus zo ook naar zolder. Ik vind het zo’n LIEF gezicht om haar zo op haar rugje te zien liggen. Totale overgave! Lekker lui op haar dooie gemakje. Ik heb nooit andere katten zo op hun rug zien liggen, Clarence doet het bijvoorbeeld niet (hij ligt wel op zijn zij). Ligt jullie kat wel eens op zijn of haar rug? Let me know!


Ik ben hier toch zo’n blij ei mee, haha! Elke ochtend trakteer ik mezelf nu op een Dolce Gusto drankje. De ene keer cappuccino, dan weer een latte macchiato (we doen er zelf caramelsiroop bij), dan weer een chocolademelk. Anyway, ik zat te hannessen met die cupjes. Waar laat je ze? Wat is praktisch? En wat staat mooi? Via Marktplaats kocht ik dit handige laatje en ik ben er helemaal mee in mijn nopjes. Bovenop staat de Dolce Gusto en de waterkoker, en als je het laatje opentrekt kun je hier heen overzichtelijk je cupjes in kwijt. Héndig! De verkoper stuurt na overmaken alles snel op en volgens mij kostte het zo’n €30 (incl. verzendkosten). Hier is de advertentie, mocht je ook zoiets zoeken voor je eigen Dolce Gusto cupjes! Elke ochtend als ik het laatje weer open trek denk ik “WAT IS DIT DING TOCH HANDIG!” hahaha!


Op dinsdag ging ik gezellig langs Nena! Pffff, het is 5 minuten fietsen, maar heb haar gewoon veel te weinig gezien de laatste tijd. Ze was ook wel op vakantie geweest, en ik ook een paar dagen weg, maar toch. Heb haar stiekem een beetje gemist. We hebben superveel bijgekletst, gelachen, gesnackt, theetjes gedronken en.. een horror film gekeken! Of nou ja, horror… meer post-apocalyptische thriller met een creepy ondertoontje. De film heette ‘It comes at night’ en wij vonden hem best goed. Hij kwam traag op gang, maar het was absoluut een interessante film en je voelde de hele tijd zo’n huiveringwekkende spanning, alsof er op elk moment iets kon gebeuren. Niet de allerbeste en allerspannendste horror die we ooit hebben gezien, maar wel de moeite waard om te kijken.


Op woensdag was het wasdag, ik geloof dat ik wel 4 of 5 wasjes heb gedraaid die dag. Lekker de huisvrouw uitgehangen dus, haha! Maar wasjes draaien is ideaal als je thuis werkt, dan kan gemakkelijk tussen het schrijven door. Het beddengoed was niet helemaal droog geworden in de droger, dus had ik het even over de reling gehangen in de huiskamer/keuken. EN RAAD EENS WAT?! Natuurlijk dacht die poes van me dat ik dat speciaal voor haar had opgehangen. Ze claimde het meteen door er één pootje in te zetten.


En toen ging ze er helemaal in. Kijk zo ONDEUGEND ze hier kijkt, oei oei oei!! Linke loetje!


En toen maakte ze het zich gemakkelijk. When it fits, I sits.

Hahaha, ik ga stuk om die katten van mij. Die denken echt dat alles speciaal voor hen is neergelegd of opgehangen. Heb Coco er meteen uitgetild en even op een ander lekker plekje gelegd natuurlijk, anders zitten er meteen veel haren op mijn schone was. Maar ik vond het stiekem wel heel cute!! Ik smelt gewoon van dat schattige kleine koppie!


Na het eten even lekker ontspannen met een rood wijntje, toastjes met blauwschimmelkaas (die Blue Moon van de Lidl, echt een lekker kaasje!) en….. BRON! Ik ben op aanraden van jullie The Bridge/Bron aan het kijken en zit er helemaal in. Nu net met seizoen 2 begonnen, die vind ik persoonlijk iets minder spannend, maar ik ga gewoon door, wie weet waar het nog heen gaat.

Oh, en dat schriftje met pen is voor als ik spontaan goede ideeën krijg. Dat heb ik vaak tijdens Netflix of als ik iets anders leuks aan het doen ben, dan krijg ik ineens een idee.


Ik kreeg het een beetje koud van dat stilzitten aan de keukentafel, en bedacht me dat het nog veel relaxter zou zijn als ik The Bridge vanuit BAD zou kijken, hehehe! Dus ik zette mijn binge watching door op een heerlijke decadente manier. Daarna lekker slapen.


Hmmm, ik ben nog steeds groot fan van de cherry trostomaatjes van Lidl! Ze zijn zo lekker knapperig en zoet. Ik koop standaard 2 pakken per week. 1 pak is om van te snacken als tussendoortje, en van de andere maak ik meestal een frisse Italiaanse salade met basilicum en mozzarella erbij. Lekkere olijfolie erover heen, peper, zout, en klaar. Simpel, snel en onwijs lekker!


En terwijl ik mijn salade aan het opeten was, kwam George terug van een afspraak, liep naar de huiskamer en begon spontaan te karaoken, haha! Soms komt hij thuis en heeft een liedje op de radio gehoord, die hij dan wilt oefenen. Uiteindelijk doe ik mee, want als ik George bezig zie krijg ik zelf ook altijd zin om mee te doen!

Mijn top 5 favoriete karaoke songs:
1. Total Eclipse of the Heart – Bonnie Tyler
2. Hit me Baby – Britney Spears
3. Jolene – Dolly Parton
4. True Colors/Time after Time van Cyndi Lauper
5. What’s Love van Tina Turner


George leeft zich altijd helemaal uit; ogen dicht, schreeuwen, soms zelfs een paar dance moves erbij. Zo gezellig vind ik dat! En Coco vond het kennelijk ook erg gezellig, want die bleef de hele sessie gewoon op het kussentje liggen.


Van de week heb ik geurstokjes opgestuurd gekregen van Jo Malone, in de nieuwe kerstgeur Pine & Eucalyptus. Zoals jullie wellicht weten is Jo Malone best prijzig, maar oh my goodness…. deze geur vind ik dus ECHT hemels lekker ruiken. Alsof je een boswandeling maakt door de knisperende sneeuw. Zo lekker fris! Ik heb de stokjes in het halletje gezet en elke keer als ik naar de voordeur loop vang ik er een zweempje van op. LOVE IT! Ik ga hier zeker nog een potje van inslaan, voor als deze straks op is. Ik hoop dat ik er een beetje lang mee kan doen. Moest het gewoon even delen! Mocht je in de buurt zijn van een Jo Malone counter, ga dit dan zeker even besnuffelen, haha! Het is ook echt een mooie, chique verpakking.

Gek he, dat ik soms zo blij kan worden van materialistische dingen. Net zoals mijn Dolce Gusto laatje. Ik weet dat het maar dingen zijn, maar het zijn juist van die kleine dingetjes waarvan ik dan heel gelukkig kan worden. Hebben jullie dat ook?


Maar het meest gelukkig word ik nog altijd van de dingen die je niet kunt kopen, hoor! Zoals een goede gezondheid, een lieve (schoon)familie, een geweldige vriend en…. knuffelige katjes die om liefde vragen! KIJK DAT KOPPIE! IK SMELT!


I’m in love with the Coco <3

Hoe was jullie week? En gaan jullie dit weekend nog wat leuks doen?

George en ik gaan zo even de stad in, kijken of we een mooi cadeautje kunnen scoren voor zijn moeder die vanavond haar verjaardag viert. Zondag gaat George voetballen, ik heb beloofd om te gaan kijken, dus hopelijk blijft het zonnetje heerlijk schijnen. Oh enne, ik ga me vast mentaal voorbereiden. Maandag word ik alweer 33 jaartjes oud!! *schrikt* Hoe oud zijn jullie eigenlijk?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

61 Reacties

 1. May
  8 september 2017 / vrijdag, 8 september 2017

  Ik ben al 39, 33 klinkt nog jong!

 2. Denise
  7 september 2017 / donderdag, 7 september 2017

  Leuke week <3

 3. Iris
  5 september 2017 / dinsdag, 5 september 2017

  Jeetje, voel me ineens wel heel jong! Ben zelf op 16 augustus 19 geworden, haha. Over twee jaar hopelijk samenwonen met m’n verloofde. :)

 4. 5 september 2017 / dinsdag, 5 september 2017

  Ik ben op 20 augustus 32 geworden, haha! Je bent zo oud als je je voelt zeggen ze toch? :)

 5. Nora
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Een huismus-lab is ook weleens lekker om te zien :) Ik ben 20!

 6. 4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Wat een fijne week! Volgens mij ken je deze tip al maar bij de Lidl & Jumbo heb je tegenwoordig ook cupjes die perfect in de Dolce Gusto passen: allerlei smaken, super lekker en iets goedkoper!

 7. Eveline
  3 september 2017 / zondag, 3 september 2017

  George lijkt een beetje op Andrew Garfield. :)

 8. 3 september 2017 / zondag, 3 september 2017

  Tipje voor de geurstokjes: doe er als de ‘vloeistof’ bijna op is een beetje water bij. Heb je er nog heel lang plezier van! :)

  • Britt
   6 september 2017 / woensdag, 6 september 2017

   Wauw, zo simpel, maar wat een goeie tip! Ga ik bij thuiskomst meteen doen!! :D

 9. Lenthe
  3 september 2017 / zondag, 3 september 2017

  Wanneer gaat Angel weer wat schrijven? De zomervakanties zijn voorbij haha !

 10. 3 september 2017 / zondag, 3 september 2017

  Wat een ontzettend leuke foto’s! Je katten zijn zo lief :)

 11. 3 september 2017 / zondag, 3 september 2017

  Aww super cute je foto’s van Coco! <3 Ik ga nog even lekker genieten van mijn laatste vrije daagjes voordat ik weer een de slag moet!
  Lekker even bankhangen en lezen en tv kijken!
  Ik word volgende maand 29, dus de 30 komt eraan! Kan niet wachten! Leuk trouwens om te zien dat je zoveel 30+ lezers hebt!

 12. Laura
  3 september 2017 / zondag, 3 september 2017

  Leuke foto’s!
  Ik ben 31, dus niet veel verschil tussen ons.
  Leeftijd is iets geks, vind ik. Je kijk/perspectief erop verandert, althans zo was het bij mij. Toen ik rond de 20 was, dacht ik: “als je in de 30 ben, dan ben je best oud”. Maar nu ik die leeftijd heb bereikt, voelt het helemaal niet zo. Dezelfde gedachte is nu een beetje verschoven naar 40+ worden. “Dan zal ik me dan toch wel oud en anders voelen?” Maar het is maar de vraag of dat zo zal zijn.
  Natuurlijk kunnen mensen op een bepaalde leeftijd daadwerkelijk ouderdomsklachten krijgen. En in je jeugd lijkt de tijd veel langzamer te gaan omdat voor een kinderbrein veel ervaringen nieuw zijn. Die 2 dingen zijn feiten. Maar het daadwerkelijke verschil tussen bijvoorbeeld 41 en 33 is natuurlijk niet zo groot.

 13. Britt
  3 september 2017 / zondag, 3 september 2017

  Cherrytomaatjes zijn heerlijk om lekker te snacken! En wauw, die poster is zo mooi geworden, mag je trots op zijn!

 14. 3 september 2017 / zondag, 3 september 2017

  Haha wat leuk om te zien dat er vandaag allemaal wat “oudere” dames reageren. 33 is toch een mooie leeftijd? We willen allemaal 80 worden dus moeten we er toch aan geloven. Ik ben 35 en vind het niet erg maar snap alleen niet hoe het allemaal zo snel is gegaan. Voel mij nog 25 haha.

  Mijn kat ligt ook altijd te chillen op zijn rug in zijn land. Ziet er zo lief uit met die kromme pootjes. Total relaxation 😉

  • 3 september 2017 / zondag, 3 september 2017

   *mand bedoelde ik…. 🙈

 15. Marianne
  3 september 2017 / zondag, 3 september 2017

  Ook wel eens lekker, een chill weekje thuis. Ik vind je huis echt heel mooi ingericht. Heb gisteren hetzelfde witte bureau in elkaar gezet, als jij hebt. Ook voor m’n makeup spulletjes, want daar zocht ik nog iets voor. Heb voor het eerst zelf iets helemaal in elkaar gezet en dat op mijn 41ste jaar:). Mijn kat ligt ook graag languit op haar rug en is dan helemaal relaxed, grappig om te zien

 16. 3 september 2017 / zondag, 3 september 2017

  Dat is inderdaad een leuk idee, zo’n poster om cadeau te geven! Die ga ik onthouden. Wat heb jij trouwens leuke blauwe schaaltjes. Ik heb soortgelijke van Riverdale, maar deze lijken helemaal matchy matchy!

 17. Jessica
  2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  33?Nice…ik word maandag 39…..fijne dag alvast!

 18. Brigitta
  2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Ik ben jullie oma dan, 56 jaar alweer haha

 19. Madeleine
  2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Heerlijk zo’n weekje, na best een aantal drukke weken! Ik heb 3 poezels, echt schatjes, alledrie een ander karaktertje, zo leuk, 1 ligt ook altijd op haar ruggetje, zo van ‘kroelen maar’! Heb altijd Brits kortharen willen hebben, maar stak manlief een stokje voor, dus foto’s van jouw schatjes vind ik erg leuk! Ik ben 42 (!) en zeker op deze leeftijd heb je een heerlijk berustend gevoel, althans ik dan, veel niet hoor, hoor zoveel scheidingen om mij heen rond deze leeftijd, jakkes. Nu met wijntje wachten tot mijn gelakte nagels droog zijn, fijn weekend!!

 20. Cindy
  2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Ik zal het gemiddelde even opkrikken, 48 hier :-)
  En ook mijn kat doet dat vaak, elke dag wel, op haar rug liggen. Om gekroeld te worden, als ze wacht op eten, maar soms ook gewoon om te chillen.
  Mijn andere kat, een mannetje, doet het heel af en toe.

 21. Denise vN
  2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Hi Serena,
  Ik reageer normaal nooit, maar ik zit nu toch even met een vraagje. Wij hebben laatst te horen gekregen dat we zijn ingeloot voor een nieuwbouw woning en ik vind jouw woonkamervloer érg mooi dus ik zou graag willen weten waar jouw vloer vandaan komt en wat voor vloer het precies is?
  Liefs Denise

 22. Maureen
  2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Ik ben aanstaande maandag ook jarig, 36. Ik ben dankbaar dat ik het mag worden in relatief goede gezondheid. Fijne dag gewenst! X

  • Serena
   2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

   Wat leuk, we zijn op dezelfde dag jarig! Alvast gefeliciteerd! :)

 23. Margret
  2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Ook hier een kat die heel graag op zijn rug ligt. Alle vier de poten in de lucht, lekker chillen. Mijn dag begint met een dolce gusto. Zo’n laatje zou ik erg handig vinden. Ik vind je instalab altijd erg leuk om te lezen en meid wat heb je een leuk huis! Ik word ook altijd heel blij van het kopen van leuke dingetjes voor mijn huis. Dat noem ik woongeluk 😊 Alvast een fijne verjaardag. Ik word bijna veertig 🙈 Dus 33 is nog echt heel jong!

  • Serena
   2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

   Woongeluk, die ga ik onthouden! ;)

 24. Willie
  2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Geef mij maar ouderwets gezette koffie met rondfilterpotje. Koken water opgieten. Bodempje super sterke koffie in mooi glas en daar warm opgeklopte melk bij. Super lekker! Voor mij geen apparaat met pads of cups.

 25. Willie
  2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Ha Serena,
  Wens je een fijne dag maandag. Ik ben as. woensdag jarig. Word dan ….45. Je ziet, de leeftijden zijn heel gevarieerd!

 26. Inge
  2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Leuk om te zien datze gemiddelde leeftijd hier wat hoger is. Gelukkig zie ik dat ook terug in jouw artikelen.
  Ik ben 25.

 27. Ness
  2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Ik heb twee Britse kortharen (Milo en Lowie) en ze gaan regelmatig op hun rug liggen.
  Leuk om te lezen dat jij ook stapelgek bent op jouw 2 katten! Zoals mensen vol liefde over hun kinderen praten, dat doe ik over m’n katten :-)
  33 is nog zoooo jong, ik word deze maand al 37 jaar ….

  • Serena
   2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

   Haha, we schelen 4 jaar, maar je doet alsof er 2 generatiekloven tussen ons in zit! :P
   Ik vind het zo leuk om te lezen dat ik zoveel lezeressen heb die dol zijn op katjes. Katjes zijn gewoon ZO leuk! Ik kan ook echt genieten van Coco als ze lekker languit ligt te slapen of als ze weer eens iets geks heeft gedaan.

 28. 2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Heerlijk een rustig weekje tussendoor :D Ik smelt ook van die katten van jou! Elke keer weer :) Ook hoe ze kijken, ze weten volgens mij hartstikke goed als iets niet mag, zo grappig! Zou ook graag katten willen, maar manlief wil niet helaas. Ik moet bij coco trouwens altijd aan kokos denken. Was de naam daar ook op bedacht, kokos? (coco is Spaans voor kokos mocht je je afvragen waarom ik die link maak).

  • Serena
   2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

   Geen idee, ze heette al zo! Het was hun derde nestje en dan beginnen alle namen traditiegetrouw met de derde letter van het alfabet: C. Dus je had Coco en Clarence, en hun broertje heet Cayenne en zusje heet Cleo. Die laatste twee zijn naar Rusland verhuisd.

 29. margriet
  2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  oh lijkt me ideaal, die dolce gusto la. Ik ga er ook eens naar kijken want een opbergsysteem daarvoor ontbreekt hier ook nog. 33 valt mee hoor…. Ik ben 36 en dan besef je toch wel dat je richting 40 gaat af en toe… Fijne dag maandag!

  • Serena
   2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

   Dankjewel, Margriet! En 40 lijkt me juist zo’n mooie leeftijd. Dan is je leven in een wat rustiger vaarwater. Tenminste, dat denk ik dan. Maar ik denk dat elke leeftijd zo zijn charme heeft.

 30. Lizzy
  2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Ah je katten zijn echt te lief! Leuk ook dat Coco veel met jou heeft, en Clair nu met George! Heb dat ook hoor in mijn huisje, dat kleine handige dingetjes het leven net n stukje makkelijker maken!
  Oh en ik wordt over 3 weken 33, I feel ya..

  • Serena
   2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

   Ahhh, leeftijdsgenootjes! :)

 31. Door
  2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Handig, dat dolce gusto laatje! Al heb ik eigenlijk spijt dat ik dat ding (dolce gusto, niet het laatje) ooit gekocht heb… Lekkere koffie, dat wel, maar telkens die plastic cups weggooien… Voel me er steeds slechter bij. Hopelijk maken ze er snel een milieuvriendelijke versie van! Navulbaar of zo, of uit een ander materiaal… Ik ben overigens 45. En ik schrik telkens van dat getal :-)

   • Door
    2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

    Serena, you made my day!!!! :) Zo suf, was nooit bij me opgekomen om even te zoeken of zoiets misschien al bestond :) Maar super zeg, dit ga ik meteen bestellen, kan ik met iets minder schuldgevoel koffie slurpen!

 32. 2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Heerlijk zo’n weekje huismussen! Ik wil ook echt zo graag zo’n Dulce gusto. Lijkt me ontzettend lekker om ‘s ochtends te kiezen. De lade ziet er ook nog eens leuk uit!

 33. ier
  2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Oeh, It comes at night ook gezien van de week. Ik vond hem tof, juist omdat je met zoveel vragen blijft zitten. Ook een aantal theorieën naderhand opgezocht. Heb ik nooit bij horrorfilms, maar deze bleef naderhand in mijn hoofd zitten. Had je dat niet?

  • Serena
   2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

   Ja precies Ier, ik had dus hetzelfde en heb ook wat fora afgestruind om een theorie te vinden waar ik me in kon vinden. Maar ik kijk wel vaker van dit soort films (of time travel movies etc) waarbij je met zo veel vragen zit op het einde, dus ik doe dit wel vaker haha!

   Trouwens, gisteren zag ik de trailer van de film ‘mother!’ van dezelfde regisseur als Black Swan. Men doet heel geheimzinnig over het plot dus deze MOET ik gewoon zien. Wellicht ook iets voor jou.

 34. Rachida
  2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Weer een mooie instalab! Toen ik op vakantie was had ik geen besef meer van tijd en dag, dus door de instalab kon ik me weer een beetje oriënteren op het weekend haha! Ps ik ben 31.

 35. 2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Ah heerlijke week toch zo! Ik kan ook super blij worden van kleine (materialistische) dingetjes. En ik ben (al) 35…veel ouder dan jij ;-). Fijn weekend, Eva

  • Serena
   2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

   Ha ha, Eva, scheelt maar 2 jaartjes joh! ;)

 36. 2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Alsnog een hele leuke instalab hoor! Ik hou van kattenfoto’s dus dat is altijd goed haha. Mijn kat gaat trouwens ook regelmatig op dr rug liggen.

 37. 2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Ohh ik wil ook een bad. En koffie nu. En over een maand word ik 26 en vind dat al superheftig. :’)

  • Serena
   2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

   Ik snap dat wel, hoor. Als je 25 wordt ben je nog op de helft en voel je je nog super studentikoos en jong, maar ineens wordt je 26 en besef je dat je alweer langzaam richting de volwassen leeftijd van 30 gaat. En daar komen dan allerlei verantwoordelijkheden bij! Maar komt goed joh, je rolt er vanzelf in.

 38. Roksana
  2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Die liefde voor de katten begrijp ik echt helemaal! Ik heb er zelf twee, allebei gered uit een slechte thuissituatie. Ik zeg vaak dat mijn katten mijn ‘beste matties’ zijn haha ik zou echt niet zonder ze kunnen.

  Ik ben trouwens 20 jaar en volg je vanuit België. Indertijd ben ik jou beginnen volgen nadat ik een schoenenstash video had gezien haha. What shoes can do to a girl! ;-)

  • Serena
   2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

   Oh die video is echt alweer een oudje! En wat goed en fijn van je dat je jouw katjes een liefdevol leventje hebt geschonken. Als Clarence en Coco er ooit niet meer zijn, wil ik ook katjes uit het asiel.

 39. Ronja
  2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Even een kleine tip, dat dolce gusto laatje heb ik een paar dagen geleden gekocht op Groupon voor 25 euro incl verzenden :) zo praktisch, en leuk kadootje ook!

  • Serena
   2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

   Nice! Ik kwam wel Groupon links tegen tijdens mijn online zoektocht, maar die waren toen allemaal verlopen.

 40. 2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Om je vragen te beantwoorden:
  Mijn kat gaat ook regelmatig op zijn rug liggen! Hij heeft van die kroelmomenten en dan doet ie dat, haha. Ik heb een redelijk saaie week gehad, alleen gewerkt. Vandaag vrij, ik denk dat ik mijn kleding, schoenen en make-up alvast uit ga zoeken voor het komende seizoen. Morgen weer werken en dan maandag weer vrij, dusja haha. En oh ja, ik ben 26 :)

  • Serena
   2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

   Zo lief die op-de-rug-lig katjes allemaal! En heerlijk een dagje opruimen. Ik vind dat wel altijd veel werk, maar geeft ook veel voldoening. Veel opruimplezier vandaag!

 41. Lola
  2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Ja, mijn katje gaat ook altijd op zijn rug liggen! En zijn broertje vroeger ook altijd. Vooral als het zonnetje schijnt in de tuin, dan gaat ze er echt voor liggen en dan moet je haar buikje kriebelen, zo lief! De hond doet het trouwens ook, als hij in een knuffelbui is. En als het mooi weer is wordt hij soms helemaal hyper en dan gaat hij als een gek door het gras heen rollen. Vind het iedere keer weer hilarisch! Oh, en ik ben nog een jonkie, word eind dit jaar 21!

  • Serena
   2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

   Wat leuk dat al jullie beestjes dat doen! <3

 42. Nikita
  2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Ik heb eerst nog 2 dagen met gips gezeten, na bijna 7 weken mocht deze eraf !! Yeuyyy dan heb ik 2 dagen met mijn mama genoten. Fijn naar de ikea en koffie gaan drinken etc en vrijdag ben ik terug beginnen werken.
  Wij hebben hier ook 1 kat die heel vaak op haar rug ligt en de gekste posities aanneemt om te slapen en de andere kat is een beetje normaler :p dit weekend zal ik wasjes moeten doen :(
  Ik moet nog een weekje wachten en dan word ik 28 jaar !

  • Serena
   2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

   Oh jee, gips! Maar zo fijn dat het er nu vanaf is en je weer een stuk mobieler wordt. Succes met wasjes draaien. Zet even voor de grap het liedje ‘wasmasjien’ op van Trafassi, dan is het een stuk leuker om te doen, haha!

   *grote wasjes, kleine wasjes, stop ze in de, wasmachine, laat maar lekker draaiiiieennnnn*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *