Instalab week 28 | By the Creek festival

Goedemorgen iedereen vanuit een prachtig Wenen! George en ik hebben een ontzettend leuke week gehad, maar ook een hele drukke (festivalletje bezocht, Donald & Karen die bleven slapen, een BBQ georganiseerd). Dus we vonden het ook wel heel fijn dat we eind van de week een tripje naar deze mooie, Oostenrijkse hoofdstad hadden geboekt. Hoe bevalt het hier en wat hebben we de afgelopen week zoal meegemaakt? Bekijk het hieronder!


Jaaaaaaa, oma ging weer eens stappen! Dit jaar heb ik slechts 1 festival uitgekozen om heen te gaan, en dat was By The Creek (omdat de eerste editie vorig jaar zo goed was bevallen). Voordat we met de groep naar het festivalterrein vertrokken, deden we met zijn allen een ontbijtje op het dakterras van David en Willemijn. Er was koffie, thee, sap, vers fruit en tosti’s! Supergezellig! Uiteindelijk ging Karen niet mee, maar Donald was uiteraard wel van de partij.


Mijn nichtje Maren werkt bij Wrangler Jeans en zij had het geniale idee om allemaal Wrangler strandballen mee te nemen naar het festival. Het was even een geblaas (ik ging bijna out, haha!), maar dan heb je ook wat!


Groepsfoto met de strandballen! En meteen goede branding, hihi! Na ongeveer een half uurtje waren we de helft van de ballen al kwijt. En weer een uur later waren we alle ballen kwijt. Oh, wat vinden jullie trouwens van Donald’s outfit? Hij ziet er normaal al opvallend uit, maar voor By The Creek had hij zich EXTRA uitgedost!


Kijk, zo mooi! Op het festival stond een stand genaamd Nomadic Sparkle, waar je jezelf kon laten beglitteren met prachtige grove glitters en strass stenen. Ik kreeg een gratis ‘treatment’ en voelde me net een zeemeermin! Soms scheen de zon op mijn glitters en dat zag er dan zo mooi uit, wowie! Ik was helemaal in mijn nopjes met de glitters, en Donald, Maren en Diep hebben ook glitters gekregen.


Glitter Squad!

Een paar uur later dan dat ik er was, kwam ook Tara met haar vriendinnen naar BTC. En ook zij is toen voorzien van mooie glittertjes. Love it! En goh, vroeger had ik nooit gedacht dat ik samen met mijn kleine zusjes op een festival zou zijn. Jammer dat Laris er niet was!

Trouwens, ik was ook helemaal in mijn nopjes met mijn kleine tasje. Ik scoorde hem een hele tijd geleden bij Action en toen dacht ik al: die ga ik omdoen met By The Creek. Hij was maar €2 en heeft veel handige vakjes en lijkt wel gemaakt van echt leer. Wat een goed koopje was dat!


Chillen in het gras met George. Wat hadden we een mazzel met het weer! De hele dag geen regen gehad en zo nu en dan brak de zon door. Heerlijk!


Liefde van mijn leven <3


Donald was een waar fenomeen, want zo nu en dan kwamen er gillende meiden op hem af gestormd voor een foto, haha! Ik denk dat hij vaker werd herkend en op de foto is gegaan dan ik, I kid you not! Hij gaat natuurlijk bijna alle festivals af en het is natuurlijk een opvallende verschijning, dus ik denk dat hij inmiddels een soort celebrity festival status heeft gecreëerd voor zichzelf. Ik vind dat festivals hem gewoon gratis kaartjes moeten geven!

PS. hij liep dus de hele tijd op zijn blote voeten. Dan is hij meer in touch met de aarde. Wat een heerlijke hippie is het toch ook :)


Donald en George. Stay hydrated, boys! Hier ging het een beetje schemeren en kwam het festival bijna ten einde.


De muziek onder het viaduct was niet echt ons ding, maar het gaf wel een leuk en spannend sfeertje. Een beetje alsof je aanwezig bent bij een illegaal feestje, ofzo. Heel cool. En gelukkig dus wel gewoon legaal.


Ook kwam ik Steffi en Babet tegen, 2 lieve volgers van mij. Ik kwam op het geniale idee om een ‘zittend in het gras’ foto te maken en kijk hoe mooi hij is geworden zo met die wolken op de achtergrond, waar het zonlicht lichtjes doorheen schijnt. Heel dreamy!

Toen besloot George, toen we weer langs de Nomadic Sparkle stand liepen, dat hij toch ook maar wat glitters op zijn gezicht wilde hebben. En het stond hem niet eens gek, ook nog! Juist heel stoer en tribal-achtig.

Uiteindelijk bleven we tot het einde en pakten we de laatste trein vanuit Utrecht naar Houten, en lagen we netjes om kwart over 1 ‘s nachts in ons nestje. Wat een geweldig festival, met een geweldige groep met Donald als MVP. Ik heb genoten!


Op zondag sliepen we uit tot een uurtje of 12 en daarna kregen we een heerlijk stevig anti-kater ontbijtje van Donald, die druk in de weer was in de keuken.


Omelet du fromage de Donald. Hij heeft trouwens alle dagen dat hij hier logeerde voor ons ontbijt gemaakt. Zo lief!


Op zondagavond kwamen papa, mama, Larissa, Tara, haar vriend en wat vriendinnen langs voor een BBQ. Eindelijk konden we met een groepje BBQen in de tuin! Het was zo gezellig om te doen. Toen iedereen weg was waagden we ons nog aan een aantal karaoke liedjes, met George’s nieuwe karaoke set. Zelfs Larissa deed nog 1 liedje mee!


Als je karaoke doet, kom je er ineens achter dat HEEL VEEL lyrics heel erg simpel zijn. Ze vallen veel in herhaling, maar ook kwamen er veel “la la la’s” en “doo doo doo’s” voorbij. Ik ging echt stuk toen ik dit zag! En al helemaal omdat het beeld hierna precies hetzelfde was op 1 woord na, haha!

Op maandag vertrokken Karen en Donald weer. Ze hebben 5 dagen bij ons gelogeerd. En ik ben in die tijd heel gewend aan ze geraakt, denk ik. Want toen ze wegreden voelde ik echt zo’n droefheid over me heen komen. Ik mis ze nu nog steeds een beetje. Het was gewoon zo gezellig en zo levendig in huis, voor die paar dagen. Karen is nu bij haar zus in München en Donald is in Nederland, dus ik weet zeker dat ik hem snel weer zal zien!


Op dinsdag kwam de lieve en knappe Sheling bij me langs en samen hebben we twee video’s opgenomen: eentje voor haar kanaal en eentje voor mijn kanaal. Het was heel gezellig en wat hadden we een lol tijdens het filmen, haha! Ik denk dat onze video’s komende zondag (morgen dus) al online komen. Ben benieuwd!!


Op donderdagmiddag vlogen we naar Wenen. En OMG jongens, dit is weer een verhaal… natuurlijk waren we ook veel te laat vertrokken van huis, maar werkelijk alles zat ons tegen toen we onderweg waren naar Schiphol. Allereerst de trein nét gemist vanuit Houten. We pakten de trein erna, waarvan de deuren niet wilden openen vanwege een storing, toen we op Utrecht CS aankwamen. We hebben hier 10 minuten stilgestaan en konden uiteindelijk via de machinistruimte naar buiten stappen. Hierdoor misten we onze aansluiting en pakten we pas 3 treinen later dan gepland de trein naar Schiphol. En die trein reed achter een goederentrein, waardoor we nog meer vertraging opliepen.

George en ik baalden als een stekker! Eenmaal aangekomen op Schiphol hadden we 15 minuten om te boarden. Dus een kwartiertje om door de douane te komen en naar je gate te rennen. En het is vakantietijd! Onmogelijk… zou je zeggen… We bleven positief, renden de longen uit ons lijf en spraken bij de douane een man en een vrouw aan. Ik denk dat ze de paniek in onze ogen gezien moesten hebben (OMG, je wilt echt geen vlucht missen!), want ze besloten ons meteen te helpen. Ze bleven SUPER kalm, zeiden alleen maar ‘volg ons’ en dat is wat we hebben gedaan. Ze hebben ons zo snel mogelijk door de douane geloodsd (onze tassen werden nog gecontroleerd, ook nog) en ons naar de gate begeleid. En toen we aankwamen werd er zelfs nog geboard. ONGELOFELIJK! Zonder deze 2 mensen hadden George en ik 100% onze vlucht gemist. Ik was zo opgelucht en blij! Ik gaf ze allebei een dikke knuffel. Ze hebben echt goed werk geleverd dus: dankjewel lieve personeelsleden van Schiphol/de douane!!

George en ik hebben in het vliegtuig besloten dat we vanaf nu altijd 3 uur van te voren van huis vertrekken, want deze stress willen we NOOIT meer mee maken!


We waren om 15u in ons hotel, waar we meteen de kamer in konden en onze spullen konden droppen. We hadden voor deze dag nog niet echt een plan, maar het bleek warmer dan gedacht dus besloten we te winkelen. George zag een Dunkin’ Donuts en werd helemaal leip (hij is een groot fan van donuts) dus besloten we een doosje te bestellen. Wat een mooie selectie he? Inmiddels ook alweer op (ik heb er 2 op, George 4, haha!). George kocht wat korte broeken en hemdjes, ik wat items in de sale bij BikBok (een Skandinavische winkelketen) en ook deden we boodschappen bij de supermarkt. Ik vind het altijd zo leuk om in het buitenland naar de supermarkt te gaan!


En kijk, ook in Oostenrijk is mijn eigen palette van essence gewoon te koop. Blijft cool om hem daar zo te zien liggen! Trots!


‘s Avonds gegeten bij Salm Braeu, een typisch en authentiek Oostenrijks restaurant. George bestelde een grote bier, verwachtte een halve liter, maar kreeg een serieuze pul met 1 LITER BIER. 1 LITER! Jeetje mina. Ik bestelde een typisch Oostenrijks gerecht: bauernschmaus. Ik kreeg een soort zuurkoolsoep op mijn bord, samen met wat worstjes, plakken gebraad vlees en een knedel (een deegbal). Klinkt vies, maar was lekker. Wel heel vullend, ik kon nog niet eens de helft op. Ik ben benieuwd naar nog meer typisch Oostenrijkse gerechten! Vanavond gaan we sowieso een schnitzel eten. En een apfelstrüdel toe!


Op vrijdag zijn we naar paleis Schönbrunne gegaan, het zomerverblijf van prinses Sisi. We deden een kleine tour en daarna zag George een paard met wagen, waarin hij een ritje wilde maken. Vet toeristisch en vet duur, maar hij wilde altijd al zoiets doen en we zijn op vakantie, dus WHY NOT? Het ritje duurde een half uur en reed door de tuinen van het paleis. Het zonnetje scheen heerlijk. Was echt leuk!


Daarna even een Oostenrijks wijntje gedaan bij een cafe dat we vonden, ergens in die tuinen van het paleis gelegen.


George bestelde een Oostenrijks biertje en een koffie, die hij hier heel stoer opdrinkt.


‘s Avonds aten we bij een Italiaans restaurant en daarna gingen we naar een superleuke karaokebar, waar we tot 2u ‘s nachts zijn gebleven. Natuurlijk deden we zelf ook wat nummertjes! Het was voor mij het eerst dat ik echt op een podium heb gestaan in een bar om een liedje te zingen (in Tokyo doe je het in een apart kamertje met vrienden) dus bést spannend, maar heel leuk om te doen. Morgen gaan we terug!! Ik deed trouwens ‘Bitch’ van Meredith Brooks. Geen foto’s van, wel filmbeelden (nog erger), die ik zal verwerken in een vlog.

Nou, George en ik gaan nog even genieten van onze laatste dagen Wenen, en na het weekend moeten we weer flink aan de bak. Naast werken proberen we deze maand ook de logeerkamer en de tuin af te maken, en nog wat andere kleine klusjes in huis. In augustus willen we nog een keertje op citytrip, dus als jullie suggesties hebben let us know! We zaten aan Polen of een ander Oost-Europees land te denken dus als jullie een ideetje hebben laat het zeker even achter in de comments.

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

46 Reacties

 1. Xandra
  23 oktober 2017 / maandag, 23 oktober 2017

  Ha Serena!

  Waar hebben jullie je karaokeset gekocht? Ben benieuwd!

  Groetjes,
  Xandra

 2. Kelly
  21 juli 2017 / vrijdag, 21 juli 2017

  Budapest! :)

 3. 19 juli 2017 / woensdag, 19 juli 2017

  Weet je zeker dat het mensen van de Douane waren? De douane kom je in principe alleen tegen als je weer terug komt in Nederland, hun taak is het controleren van de grenspassage van goederen. De Marechaussee is de ‘politie’ op schiphol en zij houden zich bezig met de grenspassage van personen. Zo doen zij bijvoorbeeld de paspoort controles en beveiligen ze de luchthaven. Marechausse draagt lichtblauwe polos en donkerblauwe broeken. De Douane is gekleed in het groen en grijs. Zie het linkje onder mijn naam voor een artikel dat dit nog meer toelicht. We zeggen vaak ‘ik sta achter de douane’, maar feitelijk klopt dat dus niet helemaal. Grappig hè?

  • Serena
   19 juli 2017 / woensdag, 19 juli 2017

   Het waren mensen die beneden stonden, daar waar je koffers, tassen en jijzelf door de scanners moeten. Dus… Schiphol medewerkers?

 4. 19 juli 2017 / woensdag, 19 juli 2017

  Ik vind het zo leuk om te zien dat je zo ontzettend gelukkig bent! :)

 5. marjolein
  17 juli 2017 / maandag, 17 juli 2017

  hee Sereen superleuk hoor Wenen. Ga je ook nog naar de Prater of is dat niet zo jouw ding? haha
  Ik probeer telkens je palette opnieuw te kopen maar kan hem in geen enkele winkel vinden! :(

 6. 17 juli 2017 / maandag, 17 juli 2017

  Wat een top week heb je! Die hele festival feeling is echt geweldig, ik dacht nog voordat ik je caption las dat je de glitters met je Primark items had gedaan want het zag er echt goed uit. Super grappig dat ze dit tegenwoordig ook gewoon aanbrengen tijdens een festival (don’t ask me .. ik ga nooit uit of naar festivals, shame on me!). Wat heerlijk dat je met George weg bent, ik kan je helaas geen tips geven want ben zelf daar nooit geweest. Wel ben ik echt een grote fan van Sisi en al die andere mysterieuze prinsessen zoals Anastasia, dus als ik ooit daar naartoe ga moet ik dat zeker hebben bezocht!

 7. Marleen
  16 juli 2017 / zondag, 16 juli 2017

  leuke foto’s!! ik ben vooral in Polen local geweest ,omdat we daar bij familie van mij tante terecht konden. Een aanrader is Krakau ook al is het voor mij een tijdje geleden maar zolang ik me kan herinneren vond ik die stad erg leuk. En dan zal ik zeker als ik jullie was de zoutmijnen gaan bekijken. Enjoy your trip!

 8. 16 juli 2017 / zondag, 16 juli 2017

  Wat leuk Wenen! Ben ik een aantal jaar geleden ook geweest. Schönbrunn is en blijft mooi! Vond de tuinen (die ik alleen even héél snel gezien heb om wat foto’s te maken omdat we alweer weg moesten) bijna nog mooier dan het paleis zelf. En grappig om te zien dat jullie bij dat cafeetje zaten bij de tuinen, daar hebben wij toen ook geluncht, tosti met losse naturel chips erbij kregen we toen we tosti bestelden, haha. Mooie herinneringen aan die vakantie!

 9. Lieke
  16 juli 2017 / zondag, 16 juli 2017

  Krakau! Super aanrader met een indrukkendwekkend tripje naar Auschwitz er bij.

 10. merel
  15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Wij zijn vorig jaar naar Wroclaw (je spreekt uit vrotswaf ;-)) in Polen geweest, het was dat jaar de cultuurhoofdstad van Europa en het. was. zo. mooi!!!! We waren nog nooit in Polen geweest, en verwachtten ook niet zoveel, maar t was te gek! We willen heel graag nog een keertje terug!

 11. Suzanne
  15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Ik had je een paar weken geleden getagged op Instagram, ik had je paletje in New York gespot, weet niet of t had gezien

 12. Wendy (B)
  15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Je palette en nagellak heb ik in mijn verzameling :)

 13. Lisette
  15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Boedapest, en dan meteen t Szigetfestival meepakken! Vergeet de zoo niet, en de vele kerken! Oh en de dansende fontein!

 14. 15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Superleuke foto’s! Die makeup is kei mooi, bij jou, maar ook bij George! <3

 15. Agata
  15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Ga zeker naar Polen. Krakau bijvoorbeeld!

 16. Lisa
  15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Hi Serena,

  Ik reageer eigenlijk nooit, maar volg je blog al een jaar of zeven. Je weekoverzichten vind ik altijd het leukst! Toen je vroeg voor tips voor een city trip, moest ik even reageren, want ik zou zeker naar Polen gaan! Gek genoeg is het onder Nederlanders niet zo’n populaire vakantiebestemming, en dat terwijl het er echt heel leuk is (al ben je geloof ik ook wel eens in Polen geweest toch? Ik herinner me vaag iets van een perstripje). Krakau is heel erg leuk voor een city trip, zeker in de zomer. Warschau is ook echt een aanrader, zeker als je een iets unieker reisje wil (het is wat minder mooi dan Krakau, maar zeker niet minder leuk!) Mocht je besluiten voor Warschau te gaan, stuur even een berichtje, ik heb er een halfjaar gewoond dus heb genoeg tips!
  Liefs

 17. 15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Wat leuk dat jullie in Wenen zijn! Veel plezier, nog! Dat festivalletje zag er ook ontzettend tof uit.

 18. Emma
  15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Hee Serena! Als ik je een tip mag geven, doe alsjeblieft de paardenritjes niet. Ik snap dat het leuk en romantisch is, maar de paarden hebben echt geen leuk leven. Ze krijgen vaak nauwlijks water op een bloedhete dag, moeten dagen van 12 uur maken om nog een beetje winst te maken en ze zullen nooit gras voelen omdat ze in een stal in een flat (ja echt) worden gezet! Het is natuurlijk je eigen keuze maar veel mensen realiseren zich dit niet ;) hopelijk heb je er wat aan. Groetjes Emma

  • Karlijn
   16 juli 2017 / zondag, 16 juli 2017

   Dit was ook het eerste wat ik dacht! Op vakantie NOOIT iets met dieren doen (op de foto, vasthouden e.d.) dit is pure dierenmishandeling en door toeristen die hier aan mee doen en voor betalen wordt dit in stand gehouden. Dus echt niet meer doen hoor🙁

   • Tatiana
    17 juli 2017 / maandag, 17 juli 2017

    Precies wat ik dacht!! Ik ga wel op vakantie altijd op bezoek bij een sanctuary!
    Zeker een aanraden en is veeel leuker dan ritjes met dieren/dierentuinen etc!

 19. Shanice
  15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Hi Serena..

  Tipje voor je trip in Wenen.. check ook eens Belvedere Palace! Vond ik veel mooier dan Schonbrunn. Prater was ook zeker de moeite waard met het oude reuzenrad en de hoge draaimolen.

  Have fun!

  • Tessa
   15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

   Dit zou ik ook precies aanraden, samen met Schönbrunn want dat vond ik ook heel mooi. In Belvedere in het museum hangt het beroemde schilderij “De Kus” van Gustav Klimmt. Dat vond ik erg mooi! Liefs, Tessa

 20. Louisa
  15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Wat jammer dat ik je vrijdag bij Schloss Schönbrunn was, wij waren er ook! Hoe vondt je het? Ik vond het een beetje tegenvallen maar wel heel indrukwekkend om te zien! Veel plezier nog de rest van je trip! 😊😊

 21. Wendy
  15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Ik ben net een paar dagen terug uit Wenen! Leuk om te lezen dat jullie nu op dezelfde plekjes komen!

  Heb nog een leuke restaurant tip: Le Burger in de winkelstraat (MariahilferstraBe). Super leuke moderne ingerichte plek, met aardig personeel en echt de allerlekkerste verse burgers en eigen huisbier! Veel plezier nog!

 22. Jo
  15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  hoi
  Leuke gezellige weekoverzicht :)
  heeft jouw moeder echt 6 dozen eieren staan ? Wauw!

  prettig weekend, ook voor de poezels

 23. 15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Wat zie je er al op alle foto’s heerlijk blij uit! Sowieso ziet je week er echt geweldig uit, zo tof dat je bij BTC was. Donald is ook wel een verschijning zeg, wat een look. Ik vind het zo leuk als mensen zich zo kleden! Geniet van je laatste dagen in Wenen, en je moet trouwens echt naar Budapest! Dat is een geweldige stad! Malou x

 24. 15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Ziet eruit als een heel leuk weekend! Ben zelf nog nooit bij BTC geweest, maar ziet er gaaf uit.

 25. maris
  15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Leuk!
  Ontdek Oost Europa en ga naar Kroatie
  Plitvicemeren !

  • Serena
   15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

   hi Maris,
   wow, net even Plitvicemeren gegoogeld en wat ziet het er mooi uit!
   Alleen niet echt citytrip materiaal denk ik, maar ik onthoud dit zeker voor als we bijvoorbeeld 2 weken met de auto door Kroatië willen trekken, thanks!

   • Melanija
    16 juli 2017 / zondag, 16 juli 2017

    Voor een stedentripje naar Kroatië kan je naar Dubrovnik gaan, dat is prachtig en heel romantisch! Zagreb, Split en Ljubljana zijn ook erg mooi.

 26. Mar
  15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Leuke foto’s! Ik was ook op het festival, helaas jou niet gezien. Ik vond het wel erg leuk! Hoorde om me heen dat het minder leuk was dan vorig jaar, omdat het stuk groter was. Ik heb dat niet zo ervaren, jij wel?

  • Serena
   15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

   hi Mar,
   vond het net zo leuk als vorig jaar! Alleen toen het festival klaar was en we met 1000 man door een klein stukje naar de uitgang moesten, werd ik wel even benauwd. Het had echt heel erg fout kunnen gaan! Dat is het enige verbeterpunt, verder vond ik het weer geweldig en ik ben volgend jaar weer van de partij hoor!

 27. Wendy
  15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Krakau in Polen of Budapest!

 28. Carina
  15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Ik woon vrij dicht bij schiphol maar ga ook altijd ruim op tijd er heen. Vlucht missen is meer stress dan gewoon eeder weggaan :’) wel heel lief dat jullie zo goed geholpen zijn.
  Enne het is knödel, niet knedel :) en als je schnitzel eet, de echte wiener schnitzel is gemaakt van kalfsvlees. Die van varkensvlees zijn nepperds!

  • Serena
   15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

   hi Carina,
   George noemt het altijd knedels, dus ik ook, haha!

   • Debby
    15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

    ik dacht precies t zelfde “t is knödel” haha

 29. 15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Dat klinkt als een heerlijke week! Zelf vond ik Praag en budapest heel erg leuk voor een citytrip! Maar ik hoor van vriendinnen veel goede verhalen over split, dubrovnik en krakau dus die zou je ook even kunnen checken!

 30. Femmie
  15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Een trip via sprs.me dan weet je niet waar je heen gaat. Echt super tof om te doen!!

  • Lotte
   17 juli 2017 / maandag, 17 juli 2017

   Jaaaa! Een van mn leukste vakanties geweest! Gewoon doen;)

 31. Lobke
  15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Tip voor de citytrip: Praag of Tirana, of Boedapest,

 32. Melissa
  15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Leuk Wenen. Ik vlieg er donderdag heen, helaas voor werk en geen sightseeing :(

 33. Melissa
  15 juli 2017 / zaterdag, 15 juli 2017

  Wat leuk, Oostenrijk! Een tip is Budapest. Super leuk in de zomer. Mooie stad, lekker eten en goedkope cocktails. Heeel veel te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *