Instalab week 11 | I LOVE BEAUTY EVENT

Goedemorgen iedereen! Zo, even lekker een beetje uitgeslapen, want mijn benen en voetjes voelden toch wel moe aan na het I LOVE BEAUTY event! Ik had zondagavond écht geen puf meer om mijn Instalab te schrijven, dus nu zit ik het lekker aan het ontbijt te tikken, George heeft een kopje koffie voor me gezet, heerlijk! Wat heb ik zoal gedaan de afgelopen dagen? Een verjaardag van een KAT gevierd, de stand opgebouwd, drankjes gedaan in de stad, een proefrit gemaakt in de Audi Q2, GESTEMD en voorbereidingen getroffen voor het event. Kijken jullie mee?

instalab week 11_ - 2 Kunnen jullie je nog herinneren dan mijn nichtje Maren en Martijn een kat hebben geadopteerd? Het was een klein, grijs beestje genaamd Pablo. Inmiddels is Pablo alweer een jaar, net gecastreerd en 6,5 kilo. Dat moest gevierd worden, vond Maren, dus ze bestelde een heerlijk Chipolata taartje bij Bakkerij Wammes (the best cake ever!!) en nodigde wat vrienden uit!

instalab week 11_ - 1 Daar ligt meneertje Pablo. Een ontzettend lieve, speelse en vooral hele zware kater! Het is net een zwarte panter vind ik. Een soort Baghera uit the Jungle Book! Hij ziet er heel stoer en dreigend uit, maar het is echt een lieve goedzak. Gefeliciteerd, Pavlov!

instalab week 11_ - 3 Zo hee! Ik heb van Clinique een nieuw product binnen gekregen genaamd Fresh Pressed, een vitamine C kuurtje van een week. En meteen na dag 1 zag mijn huid er al zo uit: fris, helder, glowy. Ik was echt enthousiast! Ik heb het de hele afgelopen week gebruikt en vertel jullie morgen mijn bevindingen in een post.

instalab week 11_ - 10 Mama kwam gezellig langs en zoals altijd komen de katjes dan meteen op haar af. Even samen knuffelen, echt lief! <3

instalab week 11_ - 4 Wij van de ‘besties whatsapp groep’ (mijn nichtje Maren, nichtje Hester en vriendin Jacq) hadden besloten om elke 14e van de maand af te spreken. NO MATTER WHAT. Helaas moest Maren ‘s avonds werken tot een uurtje of 23u (dus ok, werk en ziekte uitgezonderd), maar Hes, Jacq en ik spraken wel gewoon af en hebben tot de laatste trein biertjes gedaan bij de Flater. Het was zo gezellig!

Het klinkt misschien stom om elke maand een vaste dag af te spreken, maar als je allemaal een drukke baan hebt, een relatie, kinderen (Hester heeft er 2) dan wordt het steeds lastiger om met elkaar af te spreken. Nu blokken we altijd de 14e in onze agenda, daar plannen we gewoon omheen, dus is er elke maand een moment dat we alle vier kunnen. Goed idee, toch?

instalab week 11_ - 5 Op woensdag kwam de video collab online met mijn zusjes! Op mijn kanaal testten we gekke Japanse beauty gadgets en op het kanaal van mijn zusjes proeven we vreemde Japanse snoepjes. Hebben jullie die video al bekeken? Hij is namelijk echt HILARISCH!

Ik zet hem hieronder even neer, mocht je tijd hebben:

instalab week 11_ - 9 Op woensdag NATUURLIJK gestemd! Groenlinks kreeg dit jaar mijn stem, voor het eerst links gestemd trouwens, normaal kies ik voor D66 (dat is gewoonweg de beste partij om op te stemmen als ZZPer). Ik heb veel met mijn vrienden gediscussieerd over de politiek, zo grappig, want vroeger boeide dit mij echt helemaal niets, maar naarmate je ouder wordt, lijkt het toch ineens belangrijker te worden. Je denkt toch meer na over de toekomst van ons land, de wereld, het milieu, duurzaamheid, en over dingen als onderwijs (omdat ik later ook mijn kinderen wil laten studeren) en ziektezorg (want ja, mijn ouders worden ook ouder en ik natuurlijk ook!).

Ik ben erg blij met de overwinning van Groenlinks. Het was lastig kiezen hoor, want elke partij had wel punten waar ik het mee eens en oneens was. Het werd uiteindelijk Groenlinks omdat ik vond dat het wel eens tijd werd dat we iets meer om het welzijn van dieren gaan geven (wat mij betreft mag de hele bio-industrie worden afgeschaft) en dat we iets beter ons best gaan doen om duurzamer te leven en dat we denken aan de toekomst van deze aardkloot. Ik ben erg benieuwd hoe het verder afloopt en welke partijen kiezen om samen te werken.

instalab week 11_ - 11 KIJK! Geen foundation! Alleen wenkbrauwspul, mascara en bronzer. Ik voel me echt happy in mijn velletje, de laatste tijd. Niet alleen van binnen maar ook van buiten.

instalab week 11_ - 12 Afgelopen week scheen het zonnetje soms zo lekker naar binnen. Clarence en Coco genoten er met volle teugen van en chillden hem de hele dag op de bank. Die overigens ZOOOOO nice is, net een matras. Moet echt uitkijken, als ik ook maar iets wegzak op de bank lig ik alweer te slapen, haha!

instalab week 11_ - 13 Donderdag kwam Inge langs, een trouwe lezeres die sinds kort een Instagram account is gestart voor het bedrijf van haar oom en tante: Putker Bloemtiek. Ze studeert communicatie (dacht ik) en het was een schoolproject, maar buiten dat vindt ze het ook gewoon ontzettend leuk om te doen. Haar oom en tante zitten al 40 jaar in de bloemen en zijn echt supergoed, maar totaal clueless met social media. Wat fijn dat hun nichtje dat nu voor ze oppakt!

Inge kwam donderdag gezellig langs en bracht mij deze ontzettend mooie bos met bloemen, en zoals jullie weten ben ik DOL op bloemen en deze bos ligt echt helemaal in mijn straatje, I LOVE IT! Meteen helemaal lente in mijn huis. En de vaas kreeg ik erbij, ben er helemaal blij mee!

Mocht je in AMERSFOORT of omstreken wonen, of online een prachtige, trendy bos bloemen willen bestellen, denk dan zeker even aan Putker Bloemtiek. De website ziet er misschien een beetje ‘geijkt’ uit, maar ze zijn juist heel trendy en kunnen prachtige bossen samenstellen zoals hierboven. Echt een aanrader!

Dit is trouwens niet gesponsord, gewoon pure gunfactor!

instalab week 11_ - 14instalab week 11_ - 15 Op donderdagavond gingen George en ik roadtrippen naar Veghel, waar de film van Woody Wonder (YouTube kanaal) in premiere zou gaan. Het kanaal Woody Wonder bestaat uit 2 hele jonge, creatieve boys die echt te gekke video’s maken. Ze doen veel met special effects en verzinnen de leukste scenario’s, maar meestal maakten ze korte sketches. Nu hadden ze het idee om een wat langere oorlogsfilm te maken. Met een budget van lik-me-vestje (ik geloof €1500 ofzo) hebben ze een GIGANTISCH VETTE en professionele film in elkaar weten te draaien, echt ongelofelijk en zeker voor dat budget!

De film komt tzt op hun kanaal te staan en George had er een klein rolletje in, vandaar dat we waren uitgenodigd op de premiere. Check Woody Wonder zeker even uit en abonneer, want deze boys gieten er zo veel bloed zweet en tranen in en verdienen wat mij betreft echt miljoenen abonnees! Ik ben heel benieuwd waar de jongens uiteindelijk zullen eindigen. Wie weet in Hollywood… ze hebben namelijk heel veel talent!

instalab week 11_ - 6 Toen ik net uit Zanzibar kwam moest ik even 2 tintjes donkerder foundation gebruiken (6N) en nu zit ik weer aan de 4C hahaha! Maar nog steeds heel happy met mijn huid!

instalab week 11_ - 16 Op vrijdag haalde ik een Audi Q2 op voor een proefrit. Hij reed HEERLIJK, maar ik verwachtte wel dat ‘ie iets hoger op zijn pootjes zou staan en als ik mezelf nu zo zie zitten in dit bakbeest, lijkt hij wel heel stationwagon-achtig, niet? Is het wat voor mij? Is hij niet te pimpy? Of juist te degelijk/gezinsauto? George vond hem achterin ook iets kleiner dan je zou denken. Verder is het wel echt een vette bak hoor, vind ik, maar ik twijfel nog heel erg.

Ik wil dus meer van dit soort auto’s proefrijden! Van die auto’s die wat hoger op de pootjes staan, en een beetje tussen een SUV en hatchback in zitten, en dan rond de €40,000 uitkomen, anders vind ik het te duur worden in de bijtelling. Het is zo lastig joh, ik heb ook totaal geen voorkeur voor een bepaald merk. Ik weet alleen dat ik dit type auto mooi vind en dat ik het prettig vind om een automaat te rijden die wat hoger op de weg ligt, haha! Ik wil niet te lang wachten met een besluit nemen, maar wil ook niets haasten, dus alle tips zijn welkom :)

instalab week 11_ - 18 Op vrijdagmiddag hebben George en ik onze stand op het I LOVE BEAUTY event opgebouwd. Mijn ouders helpen me eigenlijk altijd (ik bof maar met ze!), maar nu waren ze een dagje weg en ik was ZO BLIJ dat George me kon helpen. Niet dat ik het niet alleen had gekund, maar het is gewoon zo fijn dat er iemand is die het samen met je kan doen, het is sneller en gezelliger en… gewoon prettig dat je er niet alleen voor staat. Dat je kan sparren waar de tafels precies moeten komen en of het licht goed staat of niet. Het klinkt misschien heel suf, maar ik was gewoon heel blij met zijn hulp die dag.

instalab week 11_ - 22 Op vrijdagavond deden we drankjes met vrienden bij, wederom, de Flater. Singh kwam langs met bloemen en een polaroid camera, en als Maren Singh ziet dan is ze altijd opgewekt en blij. “SINGH!” roept ze als ze hem in de verte aan ziet komen lopen! We nemen nooit rozen, maar we doen ALTIJD een foto. Singh is lief. Ik weet dat er mensen zijn die daklozen nooit geld geven, of mensen zoals Singh irritant vinden (donder op met je rozen!), maar bedenk je ook eens hoe goed jij het wel niet hebt en of je écht geen paar euro kunt missen voor een leuke foto, die dan meteen een tastbare herinnering is.

instalab week 11_ - 20 Dankjewel, Singh! Voor de mooie foto!

instalab week 11_ - 19 Na de Flater gingen we door naar Stan & Co waar ik iedereen trakteerde op Gin Tonic! Proost!

instalab week 11_ - 23 Daarna gingen we lekker spareribs eten bij Broadway, kregen we het eerste biertje op het huis (DANKJEWEL BROADWAY!) en kwamen we Singh WEER tegen en hebben we WEER een foto laten maken. DANKJEWEL SINGH!

En voor de lekkerste ribs ga je dus naar Broadway Utrecht, echt een mooie tent, vriendelijk personeel en heerlijke ribs en andere Amerikaanse gerechten. Ook leuk voor (eerste) dates! <3

instalab week 11_ - 21 Daarna hebben we thuis ‘Who’s the Man?’ gespeeld bij Maren en Martijn. We verdeelden de teams in jongens en meiden en eindelijk hebben de meiden eens een keer gewonnen! WHOOHOO! Het is altijd zo lachen dit soort spellen waarbij je moet uitbeelden en omschrijven, i love it! Ik ben dan ook altijd heel fanatiek! George en ik maakten het niet te laat want de volgende dag moest ik vroeg op voor het I LOVE BEAUTY event en George moest werken.

instalab week 11_ - 8 Good morning Coco!

instalab week 11_ - 25 Ik had een rode jurk aan waarover ik veel te veel complimentjes kreeg, haha, werd helemaal verlegen! Voor Anastasia deed ik een workshop, samen met Denise, waarbij we meiden uit het publiek gingen contouren en ondertussen goede tips & tricks gaven. Daarna was ik nog een uurtje bij hun stand aanwezig voor wenkbrauw touch-ups, was superleuk om te doen!

instalab week 11_ - 26 De dag erna had ik een donkerblauwe kanten jurk aan, kreeg ik ook veel complimentjes over! Zo lief! Dit meisje kwam naar me toe en blijkt verre familie te zijn: haar oma is een zus van mijn opa. Is dat niet cool?!

instalab week 11_ - 30 Ook Maren en Martijn kwamen even buurten.

instalab week 11_ - 7 Mama’s Soy Scent’s liepen als een trein!! En ik heb ook nog een stuk of 60 boeken verkocht en gesigneerd, superleuk!

instalab week 11_ - 24 Kijk nou, wat een dotje! INPAKKEN EN MEENEMEN ALSJEBLIEFT!

instalab week 11_ - 27 Met Jessie, wat ziet ze er weer fabulous uit! Heb ook haar vriend ontmoet en wat zijn ze lief… echt een leuk stel. Ben zo blij voor haar!

instalab week 11_ - 29 Deze kwasten gekregen van Makeup Musthaves, ZIJN ZE NIET AWESOME! Ze hadden ook gewoon UNICORN kwasten he? Echt te gek! Ik ga ze goed testen voor jullie, en dan binnenkort reviewen. Maar ik word alleen al blij als ik naar deze kwasten kijk, laat staan gebruik!

instalab week 11_ - 28 George zorgde gisteren voor het eten, superlief. Hij heeft zelf cordon bleu gemaakt (platgeslagen, gepaneerde kip met daarin kaas en mosterd, hij was de ham vergeten) en die smaakte echt supergoed!

instalab week 11_ - 17Na het eten niet veel gedaan. Ik was mentaal niet moe, maar fysiek toch wel een beetje. Dus lekker gedouched en daarna gechilled, en best vroeg gaan slapen voor mijn doen, namelijk 23u al.

ZO, en de week is alweer voorbij. Het lijkt wel voorbij te schieten de laatste maanden. Komende week reizen we een paar dagen naar Tsjechië waar ik voor het eerst zijn oma en vader zal ontmoeten, superveel zin in! Hij gaat me laten zien waar hij is opgegroeid, dus daar kijk ik erg naar uit. Ben heel benieuwd naar Tsjechië. Ik ben wel eens in Praag geweest, maar dat was het dan ook wel. Vooral veel zin in het lekkere eten daar, haha!

Hoe was jullie week? En zijn jullie toevallig ook naar het I LOVE BEAUTY event geweest?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

95 Reacties

 1. Phil
  29 maart 2017 / woensdag, 29 maart 2017

  Ik kijk altijd weer uit naar je instalabs! En wat betreft auto’s, mijn ouders hebben net een Volvo XC60 gekocht en het hangt heel erg van de kleur en uitvoering af hoe stoer hij eruit ziet! Hij ligt hoog op de weg, is een SUV en Volvo rijdt over het algemeen super lekker (rij er zelf ook met veel plezier in ;)) Is ook een van de veiligere automerken btw
  Hopelijk geeft het je nog wat inspiratie!
  Groetjes

 2. 26 maart 2017 / zondag, 26 maart 2017

  Het was echt superleuk om je te ontmoeten! Je bent voor mij echt een voorbeeld met video’s maken en je bent echt heel aardig!! Heel erg bedankt voor je tijd!

 3. 24 maart 2017 / vrijdag, 24 maart 2017

  Heb je al eens een jeep gereden Serena? Wij houden ook van hoogstaande automaatjes ;-) En hebben twee Jeeps gehad, die reden echt het allerlekkerst en je zit lekker hoog :) Ook een X5 gehad, ook een aanrader .. Lekkere week heb je gehad! Hoop dat je het naar je zin hebt in Tsjechie!

  • Serena
   25 maart 2017 / zaterdag, 25 maart 2017

   Nee nooit, maar dat zijn echt stoere bakken, ik denk voor mij een beetje té stoer hahaha! Ik vind dat eerder iets voor mijn nichtje Maren :)

 4. Alice
  23 maart 2017 / donderdag, 23 maart 2017

  Misschien is de nieuwe VW Tiguan iets voor je? Ziet er dik uit als je hem in een R-Line pakket neemt, en er een paar dikke wielen van 19/20 inch onder knalt.
  Zeker als je van sportief houdt, ben je met een Duits merk beter uit dan bijvoorbeeld Renault of Nissan wat ik hier veel lees.

 5. assiepoes
  23 maart 2017 / donderdag, 23 maart 2017

  Leuk weekje!
  Wat auto’s betreft, moeilijk! Sommige auto’s lijken heel ruim, maar is het ruimte voor de passagiers achterin heel klein. De laatste tijd ben ik helemaal gek op Renault Captur.
  Geen idee of het aan je eisen voldoet, maar prachtig is die wel. Of de Renault Kadjar?

 6. 22 maart 2017 / woensdag, 22 maart 2017

  Leuke week!
  Een verjaardag van een kat, hahaha super grappig!
  En ook handig om een vaste datum af te spreken elke maand met je vriendinnen :).
  Mijn vader heeft een Audi gehad en daar had je inderdaad niet zoveel ruimte op de achterbank. Je zat er met z’n 2en al krap, terwijl je er officieel volgens mij met 3 zou moeten kunnen zitten.
  Nu heeft ie een Tesla en dat is echt een aanrader! Super veel ruimte en lekker scheuren, haha! (Trekt echt suuuper snel op) Weet alleen niet zo goed wat daar de verschillen en prijsklasses in zijn en of je een nieuwe of 2e handse wil :)
  Jammer dat ik het event heb gemist dit weekend. Kwam er te laat achter dat het afgelopen weekend was :(

 7. M
  22 maart 2017 / woensdag, 22 maart 2017

  Misschien lees je dit niet graag maar als je de bioindustrie weg wil (en nee, diervriendelijk vlees of vis bestaat niet) dan kan je ook gewoon voor jezelf de keuze maken en er niet aan meedoen door zelf niet meer dierlijk te eten…
  Willen dat iets verdwijnt maar het ondertussen zelf mee in stand houden is toch wel een beetje hypocriet.. Je geweten zal je dankbaar zijn :-)

  • Serena
   23 maart 2017 / donderdag, 23 maart 2017

   Ik koop biologisch vlees en ik eet het niet elke dag. Vind ik goed genoeg. Ik heb echt het idee dat we hier een wedstrijdje ‘wie is het groenst?’ lopen te doen, ontzettend kinderachtig.

   • Anna
    25 maart 2017 / zaterdag, 25 maart 2017

    Nou zeg! Ieder zijn/haar keuze toch? Ik ben zelf vegetariër maar ik vind dat je iedereen in zijn/haar waarde moet laten en zelf moet laten bepalen wat ze wel of niet eten. Natuurlijk heb ik het liefst dat iedereen vegetarisch wordt, maar ik ga niemand dat verplichten en al helemaal niet met een vingertje wijzen naar iemand die wel vlees eet. Ik vind dat Serena al op een goede weg is door niet elke dag vlees te eten, en biologisch vlees eet. Dat is al een hele goede stap! Jammer dat veganisten meestal zo hatelijk zijn, alsof er een vloek op bepaalde mensen heerst. Bij sommige mensen is het net alsof het een sekte is. Doe waar je jezelf goed bij voelt.

 8. 22 maart 2017 / woensdag, 22 maart 2017

  Super leuk allemaal! Ik stem eigenlijk altijd wel, vind het toch wel belangrijk om te stemmen, gewoon omdat het kan. Voor ons vanzelfsprekend maar da’s zeker niet overal zo :O

  Ik zag je nog lopen op het I Love Beauty event! Die jurk is echt mooi idd :D

 9. N
  21 maart 2017 / dinsdag, 21 maart 2017

  Ah serena je mag echt in je handen knijpen met zo veel goede vrienden/familie. Angel, Nena, je nichtjes, zussen, je ouders… xx eenzame Vis

 10. 21 maart 2017 / dinsdag, 21 maart 2017

  wat een drukke maar zeer leuke week! Putker Bloemtiek boeket ziet er super mooi uit, wat een plaatje! ik vind je donkerblauwe dress ook prachtig. en die gin tonic’s… heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *