Huisvlog #5 | een flinke update

Goedemiddag! Nou ja, hier is het nog ochtend (ik ben net wakker) en vandaag heb ik eindelijk weer eens een nieuwe huisvlog voor jullie klaar staan! Omdat het alweer een tijdje geleden is dat er een huisvlog online kwam is er veel gebeurd. Zo is de badkamer zo goed als af, de huiskamer is klaar, er is veel gestucd en geverfd én ook de zoldertrap is goed aangepakt.

Benieuwd hoe mijn huis er inmiddels aan toe is? Bekijk het hieronder;

Tijdens mijn trip zijn de verbouwingen nog steeds in volle gang. De leidingen in de keuken zijn omgelegd, de keuken wordt vandaag gestucd, George en de vriend van mijn zusje hebben boven het schilderwerk afgerond en als het goed is worden er ook nieuwe deuren geleverd. Papa helpt mij supergoed vanaf afstand! Mijn vader is echt een TOPPER! Dat de keuken in week 50 wordt gezet staat nog steeds op de planning. Daarna moet er een vloer in en dan is ook de keuken klaar. Wow, en dan schiet het ineens heel erg op!

Als ik thuis kom is mijn huis zo goed als klaar, en kan ik beginnen aan het meest rottige klusje van dit hele proces: inpakken en verhuizen. Bah, ik houd daar echt niet van! Aan de andere kant is het wel lekker omdat je dan meteen goed kan opruimen en weer spullen ontdekt die je al lang was vergeten, haha! De planning is om in de tweede week van december te verhuizen. Ik heb zo veel zin om in mijn nieuwe huis te wonen! Maar ergens vind ik het ook weer een gek idee om weg te gaan uit mijn huurflatje… ik heb daar 7 jaar gewoond en het voelt echt als mijn thuis. Het zal in het begin even wennen zijn.

Waar ik WEL superveel zin in heb, is meubels shoppen! Ik ben nog op zoek naar een nieuwe bank (hoekmodel/chaise longue, middengrijs, liefst van fluweel vanwege de katten), een meubel voor mijn TV en een ronde eettafel. De rest van de meubels en de decoratie komt later wel! Als jullie het leuk vinden kan ik binnenkort een post plaatsen met inspiratie en meubels die ik op het oog heb, zodat jullie een beetje een idee krijgen van wat mijn style is.

Nou, ik hoop dat jullie weer goed op de hoogte zijn van alle verbouwingen en dat jullie het leuk vonden om te zien hoe mijn huis er nu uitziet!

Until next time,
Serena Verbon

Kat von D Lolita dupe?
Urban Decay Full Spectrum oogschaduwpalette review

Comments

  altijd welkom!

  *

 1. Leuk je vlog. Wij zijn momenteel ook bezig met een verbouwing. Er komt een geheel nieuwe woonkamer en eetkamer. Inmiddels zijn we al bijna klaar en richten we ons voornamelijk op de details. Een leuke detail vind ik overigens raamfolie. Beurt de boel een beetje op moet ik zeggen. Misschien ook een idee voor jou.

 2. Yeah je bent lekker bezig! Voor je het weet is het echt helemaal af en dan wennen aan je nieuwe plekje. Wij wonen inmiddels al 5mnden in ons nieuwe huis maar ik ben geregeld dingen kwijt. Alles krijgt een nieuwe vaste plek dus dat is soms een beetje zoeken. Wij hebben een langwerpige eettafel. Hij neemt wel veel plaats in beslag dus ik denk dat idd slim is om voor een ronde te gaan.

 3. Marleen Vernooij says:

  Hey Serena!

  Het wordt echt prachtig. Straks nog even de wen periode door en het lekker eigen maken, en dan begint het echte genieten:).

  Als tip voor een ronde eettafel:

  http://www.tafelsnaarwens.nl/untitled-cfs9

  Je kan daar zelf het formaat en de poten kiezen en is echt vakwerk voor een goede prijs.

  Succes verder!

 4. Het wordt al echt een mooi Serena paleisje!!

 5. Oh het word zo mooi. Leuk om te zien! Xx

 6. Leuk dat lampje bij je badkamer spiegel. Nadeel daarvan is😁, dat je het soms gewoon voor de lol aan en uit doet😂. Ook vind ik de wasbak mooi. De looper op de trap is zeker een leuk idee.

 7. Wat gaat het hard zeg! Super..
  Mocht je nog leuke spulletjes zoeken voor in je huis zoals vazen, servies, kerst? Dan is http://www.marlieenfelice.nl echt een aanrader :-)

 8. Leuk, wat wordt het mooi allemaal! En fijn: raampjes in de badkamer, zou ik ook wel willen.

 9. Superleuke video! Geniet hier altijd erg van :D Je badkamer is ook echt wel héél mooi geworden! En de trap ook trouwens. Ik had zelf ook zo een loper in het midden, maar niet een geschilderde. Ook tof om je vriendje even live te zien ;)

 10. Wauw hier zat ik op te wachten!! Eindelijk weer een huisvlog! Super leuk… je badkamer wordt prachtig! Heerlijk dat bad..
  En wat een tof idee die trap zo. Ik heb samen met mijn vriend een nieuwbouw gekocht wat in de zomer van 2017 klaar moet zijn, dusss opzoek naar inspiratie! Die trap ga ik onthouden!
  Succes met de laatste dingetjes:)

 11. Leuke huisvlog meid.

 12. Je huisje ziet er super mooi uit! Ik volg je al een tijdje, ik vroeg me af waar jij je marmeren badkamertegels gekocht hebt want ik vind ze echt geweldig!

 13. Wat heerlijk dat je huisje zo lekker opschiet. Wij zijn nu 2.5 jaar geleden verhuisd en men, vrijwel niets is echt af. Ik erger me daar groen en geel aan, maar goed. In die 2.5 jaar zijn er ook 2 kindjes geboren (hoogzwanger verhuist) en je kan je geld maar 1x uitgeven 😂

 14. wat wordt het mooi zeg, ik ben zo benieuwd naar het eind resultaat hoor. En wat een werk je trap zeg. Het weekend gaan de mannen mijn trap restaureren want helaas zijn wij geschrokken toen we het tapijt ervan af haalden. Ik vind het een tof idee de loper en ga dit vanavond is even bespreken met mijn mannetje. liefs soraya

 15. Wat een prachthuis heb je zeg. Die badkamer! Wow. En je vader verdient een lintje :)

 16. Wow die trap! Heel gaaf. Het lijkt mij een moeilijke klus om de loper mooi erop te krijgen.
  Ik vind jouw badkamer ook super mooi. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

  Geniet van je vakantie in Amerika.

 17. Oeh wat een mooi en licht huis zeg! Super leuk deze vlog!

 18. Wat ziet het er mooi uit! Echt een heerlijk licht huis. En van een ronde eettafel ga je geen spijt krijgen. Wij hebben er ook eentje en het is echt veel gezelliger:)

 19. Mag ik vragen waar en welke tegels jij hebt gekocht voor de badkamer?

 20. Ah wauw wat een mooie badkamer! Het idee van de trap vind ik ook echt super leuk.

 21. Ik ben gelijk ook meteen je eerste huisvlog gaan bekijken, haha, gewoon om al de hele evolutie te zien, hihi. Echt tof dat idee van die trap woah (ga ik bij deze onthouden, hihi.)

 22. Echt kei gaaf om de transformatie te zien. Je badkamer is huge man!je hebt gewoon je eigen SPA.

 23. Oeh, ik ben helemaal verliefd op je spiegel in de badkamer!
  Waar heb je hem gekocht?

 24. Huh, is het niet handiger om het tape op de trap te laten zitten voor de tweede laag?

 25. Wel weer erg tof zo’n geschilderde loper. Ik zou alleen bang zijn dat ik uitglij omdat ik vaak op sokken loop thuis.

 26. Ha Serena. Een kleine tip: zorg dat je ook opbergruimte hebt voor je schoenen in een kast want ze kunnen behoorlijk verkleuren door zonlicht! Vooral de suede exemplaren. Tenzij je altijd de gordijnen dicht houdt, maar dat kan ik me niet voorstellen.

  • hiervoor kan je ook Uv werend raamfolie kopen, dit zorgt er voor dat je spullen niet verkleuren maar dat er toch daglicht naar binnen komt. Dit zit bij museums ook altijd op de ramen zodat de kostbare schilderijen niet verkleuren.

  • Als je echt zuinig wil zijn op je schoenen, zou ik ze zelfs gewoon in de dozen bewaren.

 27. Wauw. Ik kan niet wachten tot ik ooit mijn eigen huis naar eigen wens te maken! Maar voor komenden jaren ben ik nog wel zoet met het appartementje waar ik nu in zit!

 28. Lijkt me leuk zo’n post met wat inspiratie van meubels!

 29. Ik ga zelf verhuizen binnenkort. Mijn vraag: welke speciale verf gebruik je voor je trap?

  xx

 30. zo te zien aan de andere beautylab logo krijg je een andere huisstijl.

  Het logo ziet er mooi uit.

 31. Leuke vlog hihihihi

 32. Dat is een korte vlog zeg :p
  Vast een foutje, kan gebeuren.

 33. Dat is een korte vlog zeg :p
  Vast een foutje, kan gebeuren.

 34. Het is ongeveer 04.00u in Florida, dus pas als ze wakker wordt en internet heeft, zal ze merken dat er iets niet klopt.

 35. Niks te zien ?

 36. Oei… Geen tekst, geen link, geen filmpje? :-)