Getest | Ciaté Mani Markers

Het aanbrengen van nagellak beschouw ik zelf als één van de meest vervelende beautyklusjes, dus toen ik op YouTube een video zag over de nieuwe Mani Markers van Ciaté maakte mijn hart een klein sprongetje! De Mani Markers zijn markeerstiften, maar in plaats van een neon kleur komt er NAGELLAK uit, waarmee je je ten alle tijde gemakkelijk en snel voorziet van een kleurrijke manicure. I-DE-AAL, toch?

In de video hieronder test ik ze voor je uit en geef ik mijn eerste indruk;

Maar wat vind ik er nu écht van?

ciate-mani-markers-review_-1ciate-mani-markers-review_-2Allereerst moet ik toegeven dat de Mani Markers hun werk doen. MAAR, er zitten wat haken en ogen aan. Zo moet je echt veel lak uit de marker pompen wil je alles streeploos kunnen aanbrengen. Dus om de twee stroken even nagellak pompen. Daarbij moet je de lak met gelijke druk van nagelriem tot tip aanbrengen en supernetjes langs de randen werken, anders ziet het geheel er niet zo heel netjes uit.

ciate-mani-markers-review_-3De vilten marker is hard en buigt niet mee, dus het lakt heel anders dan een flexibel kwastje. Maar goed, oefening baart kunst.

ciate-mani-markers-review_-5 ciate-mani-markers-review_-6De ene kleur werkt lekkerder dan de andere kleur, zo vond ik de rode lak Lady Luck het mooiste aanbrengen omdat deze het dunste is van de vier. De lak brengt lekker snel aan en droogt ook erg snel op, dat is zeker een pluspunt. De lak heeft een wat mattere finish, dus als je van glans houdt kun je er nog extra een glanzende top coat overheen aanbrengen.

ciate-mani-markers-review_-4Al met al, het vergt even wat geduld, maar als je de Mani Markers eenmaal door hebt werken ze prima!£9,95 voor 25 manicures is natuurlijk wat aan de dure kant (een ‘normale’ lak is vele malen zuiniger) maar ze zijn dan ook vooral ideaal voor on-the-go en voor touch ups. Bovendien ben ik DOL op dit soort beauty gadgets en vernuftigheden. I LOVE IT! Alles wat nieuw en innovatief is op beautygebied wil ik proberen. Dus voor mij, persoonlijk, is dit een heel gaaf product. Toch kan ik me ook voorstellen dat mensen het een overbodige luxe vinden.

De Ciaté Mani Markers beloven te dekken met slechts één laagje, zijn ideaal voor onderweg en op reis, werken snel en gemakkelijk én uit één stift haal je zo’n 25 manicures. Ze kosten £9,95 per stuk en zijn verkrijgbaar via ciatelondon.com of via de bekende Ciaté verkooppunten.

Wat vinden jullie van de Mani Markers? Is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

ANGEL | MR WRONG PART 51
Urban Decay NAKED Ultimate Basics palette review

Comments

  altijd welkom!

  *

 1. Ik zag je filmpje op youtube en vind je t-shirt erg leuk. Waar heb je die vandaan?

 2. Wat leuk zeg, nog nooit van gehoord eigenlijk :) Klinkt wel heel erg makkelijk!

 3. Supermooie kleur lippenstift! Welke is het?

 4. Altijd leuk zulke nieuwe uitvindingen! Ik deed dit altijd op school met de zwarte stift, niet zo goed voor de nagels omdat het daar niet voor bedoeld was natuurlijk :P ik vind de rode kleur jou het beste staan, leuke dingen zijn het!

 5. ik wilde ze kopen maar het is best duur want ze zijn even duur als de verzendkosten.

 6. Echt heel leuk om eens te doen en heel innovatief! Zou het zelf wel eens willen proberen

 7. leuk om te zien,lijkt mij een mooie uitvinding. rood vind ik de mooiste kleur. liefs soraya

 8. Ik vind het er wel grappig uit zien. Het lijkt me inderdaad vooral handig voor ‘onderweg’ zeg maar, zodat je potje nagellak niet om kan vallen, bijvoorbeeld.

 9. Ik had verwacht dat het écht NIET zou werken, maar het ziet er eigenlijk best nog wel oké uit. Toch hou ik het voorlopig nog bij ‘normale’ lak, dat werkt voor mij het gemakkelijkst =D

 10. dit is echt handig! ideaal voor in je tas en om bij te werken :)

 11. Yes, hier houd ik van! Ik ben soms een kluns met de flesjes, dit is een stuk makkelijker

 12. Ze hebben wel wat. Ik denk een nude kleurtje would be perfect voor in je handtas :)

 13. Daar ben ik zo blij om. Ik ben zo onhandig met nagellakken ik smeer eens amper nagellak dat doet mijn zusje voor mij. Handig dat ze stiftvormen hebben uitgevonden. Gelukkig maar.

 14. Ik wilde eventjes een compliment geven over hoe mooi je make-up hier zit. Echt wauw, mooie ooglook en ook een prachtige lipkleur, welke is dat?

 15. ik vind ze wel apart :D

 16. Leuk voor de heb en super leuk dat je het getest hebt! :) Toch vind ik het effect van een ouderwets lakje het mooiste!

 17. Wat een apart product is dit zeg!

 18. Grappig product. Ik vraag me alleen af hoe je je andere hand doet… gewoon lakken met de hand waar je niet mee schrijft is al lastiger (maar te doen) met een stift is dat nog moeilijker. Tenzij je met allebei je handen kan schrijven.

 19. Te allen tijde

 20. Jaren terug is dit ook al eens op de markt gekomen. Vond het toen geen succes. Ik weet niet meer van welk merk het toen was. Ik ga toch voor de traditionele lak.

 21. Het is eens iets helemaal anders. Lijkt me inderdaad wel handig voor op reis.

 22. Het ziet er heel leuk uit! En ik zou het zeker een keer willen uitproberen, maar of het mij gaat lukken is de vraag… :)

  x A

 23. Klinkt echt super handig!

 24. Als nagelstyliste irriteer ik me aan de uitgroei van je nagels haha!
  Maar wat een leuk product! Lekker innovatief!

 25. Ik vind het wel een toffe manier!

 26. Het is wel een veilige optie voor in je bagage als je op reis gaat. Geen risico op gebroken, lekkende flesjes ;-)

 27. Essence had dit vroeger! Enkel het borsteltje was wat anders. Ik vind het wel leuk, maar wel wat stom dat je geluk moet hebben met hoe ze lakken. Ik zou al bang zijn voor wanneer ze beginnen uit te lopen!

 28. Wat grappig. Het lijkt mij wel een keer leuk om te proberen

 29. Wat ik me wel afvraag is wat er gebeurt als de nagellak opdroogt in het sponsje en je ’t nog eens wil gebruiken. Gaat dat nog wel?

 30. Super leuk, maar voor mij zou het echt veel makkelijker moeten zijn dan een gewoon kwastje wil ik dit kopen.

 31. Dit vind ik dus echt super gaaf! Ik ben ook een sucker voor allerlei beauty innovaties en vind het dan nog leuker als het echt werkt. Leuk dat dit werkt, maar ik denk persoonlijk dat ik het één of twee keer leuk vind en dan maar gewoon weer een normale lak pak. Maar het lijkt me wel heel handig on the go en om even kale plekjes bij te werken!

 32. Handig voor nailart denk ik :)

 33. Komt vandaag het plexr artikel online? :D

 34. Wat een leuke beauty gadget. Die wil ik ook! Ik had dus verwacht dat dit helemaal NIET zou werken.. Ik ben dus verbaasd dat het wel werkt (oké, oké.. misschien met een paar keer oefenen). Heel tof :-)!

 35. Haha, grappig! Ik zou het best eens willen proberen, maar vind ze daarvoor nét iets te duur. Ze zien er in ieder geval wel leuk uit!

 36. Wat gaaf! Dit lijkt me echt ideaal haha, alleen jammer van de haken en ogen. Vind het ook nog redelijk aan de prijs.