Diptyque kaarsen review

Toen de Diptyque kaarsen voor het eerst op Pinterest, Weheartit en Tumblr verschenen was ik gelijk verkocht door de prachtige verpakkingen. Ze stralen zo veel luxe uit! Net zoals bij Chanel oefenen Diptyque kaarsen een vergelijkbare aantrekkingskracht op me uit. Ik weet niet waardoor het precies komt, maar als ik van die dromerige foto’s zie met Chanel of Diptyque in combinatie met mooi licht en bloemen dan gaat mijn hartje sneller kloppen.

In Parijs heb ik Diptyque kaarsen regelmatig even opgepakt en besnuffeld, maar laten we eerlijk zijn, €45 voor een geurkaars gaat gewoon tegen mijn principes in. Ik weet dat veel van mijn lezeressen er precies zo over denken, dus daarom leek het me leuk om een Diptyque kaarsen review te schrijven voor jullie. Zijn Diptyque kaarsen hun geld nu echt waard?

diptyque kaarsen review_4Laat ik bij het begin beginnen. Diptyque werd in de jaren ’60 gestart door drie creatieve vrienden; Christiane Gautrot, een interieurontwerper, Desmond Knox-Leet, een schilder en Yves Coueslant, een theaterset designer. In 1961 openden ze hun eerste winkel aan boulevard 34 in Saint-Germain, Parijs. Hier verkochten ze in eerste instantie hun zelfontworpen stoffen, maar al snel groeide hun winkel uit tot een chique bazaar met unieke cadeau- en interieurartikelen die het trio mee terugbracht van hun verre reizen.

In 1963 creëerden ze hun eerste geurkaarsen en later hun eigen parfums. Ook hun geuren zijn geïnspireerd op de verre reizen die ze hebben gemaakt en de geuren die ze onderweg zijn tegengekomen. Vandaag de dag bestaat Diptyque al meer dan 50 jaar en is het uitgegroeid tot een luxe niche merk, geliefd over de hele wereld. Bij Diptyque maken ze, net als bij veel andere nichemerken, geen onderscheid tussen dames- en herengeuren. De kaarsen en parfums zijn dus unisex.

diptyque kaarsen review_5 Diptyque heeft verschillende maten kaarsen waarvan Small en Regular het meeste worden verkocht. Naast Small en Regular heb je ook Colored Candles van 300g en megagrote outdoor kaarsen met 5 lontjes van 1,45 kilo (!!). Ook zijn er elk jaar weer limited edition kaarsen verkrijgbaar die qua prijs gemiddeld wat hoger liggen.

Small Candle;
+ 70 gram
+ 30 uur brandtijd
+ €25,49
+ kan na gebruik worden gebruikt om wattenstaafjes in op te bergen of als mini bloemenvaasje.

Regular Candle;
+ 190 gram
+ 60 uur brandtijd
+ €44,73
+ kan na gebruik worden gebruikt om kwasten, make-up of pennen in op te bergen of als bloemenvaasje.

In verhouding is de Regular Candle goedkoper dan de Small Candle, maar de kleine versies zijn natuurlijk handig om uit te proberen én handig voor op reis. Zelf heb ik drie Regular Candles besteld in de geuren Tubereuse, Feu de Bois en Santal die ik hieronder voor jullie zal reviewen.

Wat mij uiteindelijk heeft overgehaald om toch eens een keer Diptyque kaarsen aan te schaffen? Nou, ik zal het gewoon eerlijk bekennen, ik was ik een kooplustige bui en heb ze besteld zonder er te veel over te denken. Volgens mij is dat ook de meest legitieme reden om in één keer bijna €135 aan kaarsen uit te geven. Plus dat ik er altijd al nieuwsgierig naar ben geweest. Gelukkig kan ik ook nog hele goede excuses voor mezelf bedenken, zoals ‘je kunt het ook reviewen voor de site’ en ‘achteraf heb je er meteen een geweldige brush holder bij’ en ‘maar ze doen het zo goed op foto’s!’.

Tubereuse

diptyque kaarsen review_6 diptyque kaarsen review_2In Parijs heb ik bijna aan elke soort kaars gesnuffeld en een geur die me zeker bij is gebleven is Tubereuse. Niet alleen is dit één van de sterkst geurende kaarsen, vind ik, ook heeft het een heerlijke, exotische bloemengeur. Heel fris en licht, maar toch ergens ook heel sensueel en vrouwelijk. Het is een explosie van een weelderig boeket vol witte tropische bloemen!

De tuberoos ruikt niet naar de typische geur van rozen, het heeft eerder iets weg van Gardenia, Jasmijn of kamperfoelie (Ylang Ylang). Het heeft ergens iets zoets, maar dan niet op een snoeperige manier, maar echt op een bloemig zoete manier. Tubereuse is naar mijn mening geen typische najaarsgeur, eerder een sprankelende voorjaars- en zomergeur. Toch heb ik deze geur besteld omdat ik gewoon dol ben op de geur van exotische, witte bloemen en omdat deze kaars een goede, intense geur afgeeft aan de kamer. Van alle drie de kaarsen die ik heb gekocht is Tubereuse het sterkst. Het schept een vrolijke vakantiesfeer in mijn huiskamer.

Feu de Bois

diptyque kaarsen review_7 diptyque kaarsen review_3Toen ik Feu de Bois voor het eerst rook was ik er heilig van overtuigd dat er even verderop een bosbrand was. Nee even zonder dollen, Feu de Bois ruikt precies zoals verbrand hout, maar dan op een hele goede, positieve manier. Denk aan de gezelligheid van kampvuurtjes of het knetterende hout wanneer je een blok op het vuur van een open haard gooit. Het ruikt heel warm, knus, herfst- en winterachtig. De ultieme cocoon geur. Je haalt er echt een hele gezellige sfeer mee in huis.

Deze kaars ruikt niet te sterk en niet te subtiel, precies goed. Als je de kamer uitloopt en weer terug naar binnen loopt heb je dus niet van ‘shit, bel de brandweer!’. Feu de Bois is perfect voor de liefhebbers van warme houtgeuren en knisperende haardvuurtjes.

Santal

diptyque kaarsen review_8 diptyque kaarsen review_1Santal was de enige geur die ik niet van te voren heb geroken, maar omdat ik een groot liefhebber ben van de geur van sandelhout heb ik de gok gewaagd. Sandelhout zit in veel parfums die ik lekker vind. Het is een warme, exotische houtgeur met een vleugje wierook en ergens ook een vleugje vanille. Heerlijk!

De Diptyque Santal kaard vind ik echter niet zo warm en ‘zwaar’ ruiken als ik had verwacht. Het is niet zo’n intense, diepe geur als de sandelhoutgeuren die ik ken. Eerder wat lichter, frisser en ik bespeur vleugjes bloemen of fruit. Ook vind ik deze kaars het minste geur afgeven van de drie. De geur is zeker wel waarneembaar, maar slechts heel subtiel. En ik heb mijn geurkaarsen liever iets te sterk dan iets te licht. Dat is natuurlijk persoonlijk, maar ik zou Santal dus niet snel nog eens bestellen.

diptyque kaarsen review_9En dan mijn antwoord op de hamvraag ‘zijn Diptyque kaarsen hun geld waard?’. Ik vind het lastig om hier antwoord op te geven en heb daarom met een vriendje van me overlegd. Maikel heeft namelijk ook meerdere Diptyque kaarsen in zijn bezit. We zijn het er samen over eens dat Diptyque kaarsen fantastische geuren hebben. Sommige geurkaarsen zijn vrij synthetisch, maar de geuren van Diptyque zijn heel natuurlijk en puur. Je haalt hiermee een hele chique en sfeervolle geur in huis die niet afgezaagd is, maar ook niet complex. Het zijn unieke geuren die zowel mannen als vrouwen zullen bekoren.

Het enige is dat de geuren onderling nogal kunnen verschillen van intensiteit. Zo vind ik Tubereuse echt lekker sterk en Santal nét iets te subtiel. Dat is wel tricky, want van een kaars van €45 mag je best verwachten dat ze in elk geval goed waarneembaar zijn. Wat ik al zei, ik heb mijn geurkaarsen liever te sterk dan te zwak. Als ze te sterk zijn kun je ze na een half uurtje altijd nog uitblazen zodat de geur de komende uren subtiel blijft nahangen in de ruimte.

diptyque kaarsen review_4Veel mensen vroegen zich af of ik de Diptyque kaarsen kon vergelijken met andere geurkaarsen. Diptyque vind ik vergelijkbaar met Jo Malone, maar deze kaarsen zitten dan ook in dezelfde prijsklasse. De kaarsen van Yankee Candle zijn in vergelijking een stukje goedkoper én ook veel sterker van geur. Maakt dat Yankee Candle beter? Niet per se.

Yankee Candle heeft erg veel ‘food’ geuren en ruikt naar mijn mening ook iets synthetischer en dus minder parfumachtig, maar ik moet zeggen dat ik ook zeker groot fan ben van Yankee Candle. De verpakkingen zijn natuurlijk wat speelser en minder chique, maar de geuren zijn fantastisch, lekker sterk en er is ook lekker veel keuze. Yankee Candle zou ik alleen niet omschrijven als luxe, zowel qua geuren als verpakking. Geeft niets, maar het is maar net wat voor geur je in huis wilt halen en wat voor look je aan je interieur wilt geven.

diptyque geurkaars reviewMijn conclusie luidt; wil je echt het gevoel van luxe in huis halen, ga dan voor Diptyque. Met de Diptyque kaarsen parfumeer je je huis op een mooie en tegelijkertijd knusse manier. Ga per geur op zoek naar reviews om erachter te komen of ze intens of subtiel zijn geparfumeerd of beter nog, ruik de kaarsen in een fysieke winkel. Ik vind deze kaarsen hun geld waard, afhankelijk van de geur. Bij Santal denk ik, zonde, maar Tubereuse daarentegen vind ik fantastisch en zou ik zo nog een keer kopen. Wat het grote verschil maakt is dat Diptyque echt luxe parfumgeuren aan hun kaarsen geeft en dat de meeste andere geurkaarsen wat goedkopere en synthetische geuren hebben.

De Diptyque geuren zijn heel chique om te zien, maar ze ruiken ook echt wat duurder. Beetje gek om te zeggen misschien, maar soms kom je wel eens in een prachtig luxe hotel of restaurant en dan RUIK je gewoon dat het er heel chique is. Dat gevoel haal je met Diptyque ook in je huis of kamer. Bovendien zien ze er ook nog eens prachtig uit, het geeft je interieur zeker een upgrade. En, achteraf kun je er fashionable bloemenvaasjes of make-up potjes van maken. Maar goed, dat is een leuke bijzaak en niet de hoofdreden van aanschaf, lijkt me. Of misschien toch wel.

diptyque candles reviewIs het een hype? Natuurlijk. Is dat erg? Natuurlijk niet. Er zijn zoveel andere gebruiksvoorwerpen die onwijs gehyped worden en waar nog steeds heel veel mensen gewoon heel blij van worden. Als jij graag €45 wilt uitgeven om jezelf te verwennen met een luxe geurkaars omdat je vindt dat je het verdient, moet je dat zeker doen! Persoonlijk denk ik dat ze vooral erg mooie cadeautjes maken voor de liefhebbers van niche parfums en luxe kaarsen, zeker met de komende Feestdagen.

Ik hoop dat ik jullie een goed antwoord heb kunnen geven op de vraag of Diptyque kaarsen hun geld waard zijn en ik hoop dat ik jullie ook een beetje verder heb kunnen helpen in de beslissing om over te gaan tot aanschaf, of het er bij te laten zitten. Mijn Diptyque kaarsen kocht ik bij Celeste Parfums. Ze hebben een fysieke parfumerie in Den Haag, maar ook een online shop. Diptyque verkopen ze in Nederland ook bij Skins Cosmetics en bij de Bijenkorf in Den Haag.

Heb jij ervaring met Diptyque geurkaarsen en zo ja, wat is jouw favoriete geur? En zo nee, denk jij dat ze hun geld waard zijn?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

121 Reacties

    • Alex
      23 oktober 2015 / vrijdag, 23 oktober 2015

      sorry i dubble click

  1. Linda
    13 november 2014 / donderdag, 13 november 2014

    Het lijken me heerlijke kaarsen, maar voor mij echt veel te duur.
    Je schreef (ergens inde comments) over het probleem dat kaarsen niet altijd mooi op branden. Bij Aranka zag ik daar een trucje voor. Je doet aluminium folie om de kaars doen en wel zo dat er boven nog wel een ruimte open is maar dat de randen zijn bedekt, een soort dakje. Daarna moet je de kaars een tijdje laten branden en op een gegeven moment is alles weer netjes gesmolten en heb je geen kaarsvet meer aan de randen zitten en doe je dus ook langer met je kaars Aranka heeft er een filmpje over gemaakt. Ik hoop dat je er wat aan hebt. Geniet van je kaarsen :-)

  2. Saar
    13 november 2014 / donderdag, 13 november 2014

    Zeker de Ambre proberen! Warme, zachte, maar niet te subtiele geur.

  3. Nienke
    13 november 2014 / donderdag, 13 november 2014

    Hele fijne review, maar toch te duur voor mij. Ik blijf wel bij Yankee
    Candle of die van de Action, haha!

  4. 13 november 2014 / donderdag, 13 november 2014

    Ik vind ze er inderdaad mooi uitzien, maar ik vind het te veel geld voor eengeurkaars. Zeker als ik bedenkt dat ik de varianten die ik heb maar een paar euro hebben gekost en ik daar ook heel blij mee ben.

  5. Denise
    13 november 2014 / donderdag, 13 november 2014

    Ik ben echt een sucker voor packaging en dit is inderdaad wel erg mooi om in je woonkamer neer te zetten.. De prijs daar in tegen houd me wel tegen, ik vind het echt te duur! Heerlijk dat je jezelf zo verwent met zulke luxe! Geniet er van!!

  6. Aimée
    12 november 2014 / woensdag, 12 november 2014

    Fijne review maar voor mij helaas te duur, het zijn wel hele mooie potjes/glazen inderdaad!
    Heb je die starbucks mok trouwens zo gekocht of zelf het handvat goud gespoten? Echt heel tof!

  7. Marieke
    12 november 2014 / woensdag, 12 november 2014

    Ik blijf bij Yankee Candle en de soy scents van Angel en je moeder :) Voor 45 euro koop ik liever een lekker parfum, dan een geurkaars (en ik ben gewoon een blut studentje).

  8. 12 november 2014 / woensdag, 12 november 2014

    Pfoe, ik vind de glazen echt mooi en ze ruiken zo overheerlijk, maar 45 euro kan ik er niet voor opbrengen, maar ooit…

  9. 12 november 2014 / woensdag, 12 november 2014

    Pfoe, ik vind de glazen echt mooi en ze ruiken zo overheerlijk, maar 45 euro kan ik er niet voor opbrengen, maar ooit…

  10. 12 november 2014 / woensdag, 12 november 2014

    Wat een prijs. Ik ben wel heel benieuwd naar de geuren maar ik denk niet dat m’n wederhelft blij wordt van een kaars ter waarde van anderhalve maand pampers haha.

    • Bianca
      13 november 2014 / donderdag, 13 november 2014

      Haha, inderdaad Madelon, same here :-D

  11. 12 november 2014 / woensdag, 12 november 2014

    Leuk, je hebt er een review over gemaakt! Ze klinken heerlijk en wat zijn ze toch mooi

    Xo

  12. Ger
    11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Het staat prachtig in je interieur, maar 135 euro, daar ga ik van huilen. Nee, echt te duur hoewel ik gek ben op alles wat lekker ruikt.

  13. femi de kogel
    11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Dit is echt te belachelijk! Met 45 euro moet ik bijna een weekl boodschappen doen… dus NO way dat ik daar een kaars voor koop!
    Dan maar een synthetische geur in huis, werkt ook voor mij! :)

  14. Evelien
    11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Ik vind deze review veel sterker dan de vorige, zoals je zegt kun je die sterke geur een uurtje laten branden en dan ruikt de boek gewoon lekker. Zelfde verschil dus als ambi pur in je kamer spuiten of wat chanel over je lakens ;-). Nu denk ik dus wel: als ik het geld had, zou ik ze kopen. Tot die tijd maar teren op Yankee. Complimenten voor je foto’s ook!

  15. 11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Fijne uitgebreide review, vooral omdat de kaarsen zo duur zijn, zo kan iedereen een goede beslissing nemen! Zelf zou ik dit denk ik nooit aan geurkaarsen kunnen uitgeven, hier kun je bijvoorbeeld alweer bijna een Naked palette van kopen haha! Al lijkt Feu de Bois me heel lekker x

  16. 11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Oh, wat een mooie kaarsen zeg. En prachtige foto’s!!

    x

  17. Ismay
    11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Ik heb ongeveer een jaartje geleden mijn 1e Diptyque kaars gekocht. Eenmaal thuis branden vond ik hem zo sterk en vies. Werd er echt misselijk van. Heb de kaars er zelfs uitgehaald en nu heb ik wel een leuk bakje… Voor een te dure prijs haha.

    • Serena
      11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

      Jeetje, dat is dan wel een héél duur bakje geweest, balen zeg! Weet je nog welke geur je had?

      • Ismay
        14 november 2014 / vrijdag, 14 november 2014

        Echt he, sindsdien ben ik ook een beetje huiverig om de kaarsen te kopen. Terwijl sommige misschien wel lekker zijn bij het branden. Ik had patchouli. Wij hebben een kleine huiskamer en die geur was zo doordringend. Nu is patchouli natuurlijk al een sterke geur. Maar meestal vind het wel lekker ruiken, maar deze viel echt totaal verkeerd.

  18. 11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Interessante review! De Diptyque kaarsen zijn zó mooi! Ik denk toch niet dat ik het over mijn hart krijg om er eentje te kopen, mijn hart bloedt al als ik een Rituals kaars koop!

  19. Cindy
    11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Nuttige review, dank je wel! Vroeg me altijd al af of deze kaarsen hun geld waard zijn. Ik ben zelf gek op de kaarsen van Yankee Candle, en daarvan heb je een grote voor zo’n EUR 28,= maar wel met ca 150 branduren, dus hou het wel daarbij ;-)
    Verder hou ik van sterk geurende kaarsen, denk dat deze te subtiel voor me zijn. Dan haal ik er net zo lief een paar bij Action, die ruiken ook subtiel.

  20. Hanja Couwenhoff
    11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Mooie review,…maar hoewel ook ik gek ben op geurkaarsen,waxmelts etc,vind ik het idee van 45€ voor een kaars!! Echt idioot.sorry.
    Al snap ik dat ieders smaak/prioriteiten/budget verschilt.
    Tuurlijk wil je ooit jezelf of iemand anders verwennen met iets luxe/duurs.
    Maar dat zijn dan toch wat langer houdbare items.

  21. lousaa
    11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Weet je, bij de jo malone review schreef ik nog dat ik er niets van begreep. En nog steeds zie ik niet in wat een mens met zo’n dure huisgeur moet. Maar je hebt wel een superreview geschreven. Dus al heb ik zoiets van geen haar op mijn hoofd, ik vind het wel goed werk van je.

  22. 11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Seriously?? Een geurkaars voor 45′- ?? Je kunt bij de action AMAZING geurkaarsen halen voor nog geen 4 euro en met een DIY en een beetje creativiteit heb je net zo mooie of misschien wel betere geurkaarsen.. Ik zou zoiets echt niet kopen.
    Soms vraag ik me echt af waar beautybloggers het geld vandaan halen, het lijkt wel alsof het geld je op de rug groeit haha!

  23. 11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Wat een fijne uitgebreide review! Ik vind 45 euro ook echt heel veel geld, maar ik zou misschien best een keer een diptyque kaars kopen :)

  24. 11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    ik vind 45 euro voor een kaars echt te veel geld. Maarja als je helemaal dol bent van geurkaarsen kan zo iemand dat weer heel normaal vinden. Net zoals dat er mensen hele dure luchtjes kopen ipv goedkope. Makeup idem.

    Je moet het er idd voor over hebben om daar je geld aan uit te willen geven. Ik persoonlijk heb dan weer niet zo heel veel met geurkaarsen. Ik vind ze wel lekker ruiken hoor! Maar ik heb er verder niet zo heel veel mee.

    Wel mooie review!

  25. 11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Ik kan een week biologisch en diervriendelijk eten kopen van 45 euro. Never nooit niet dat ik dat dus aan 1 kaars uit zou geven, ook al ben ik dol op geurkaarsen.

  26. coby
    11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Lieve serena wat kan jij ,n verhaal schijven over geur kaarsen ik vind dat goed gedaan.
    Helaas kan ik er niet tegen niet alleen kaarsen maar ook niet tegen bloemen die ,n sterke geur geven dus ook geen parfum .
    Maar ik brand wel elke dag 5 kaarsen maar geur loos.of het nu winter is of zomer is er branden altijd kaarsen.
    Groetjes van Coby xxx.

  27. 11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Ze zien er alvast enorm mooi uit (maar misschien komt dat ook door je fantastisch mooie foto’s) ;)

  28. Linda
    11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Ze zijn echt fotogeniek, wat een prachtige foto’s heb je gemaakt!

  29. 11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Leuk artikel! Ik vind het alleen nog te prijzig…

  30. Hilda
    11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Hallo, wat ik nog graag zou willen weten is hoe jij vindt dat ze opbranden. Mijn kaars brande naar binnen en dan krijgt hij zijn branduren niet. Ik heb dat nu ook met een kaars van jo malone. Nog tips misschien?

    • Serena
      11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

      hi Hilda,
      wat bedoel je met ‘naar binnen branden’?
      bij mij zit de lont in het midden en hij brandt gewoon naar beneden op.
      liefs, Serena

      • Auri
        11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

        Ik denk dat ze bedoelt dat er in het midden een gat ontstaat, en er een laag was aan de zijkanten blijft zitten. Dat heb ik ook, bij meerdere kaarsen, ik duw die warme was dan zachtjes naar beneden. Wel uitkijken dat je lont dan niet verdwijnt onder de was ;)

        • Lieke
          11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

          Bij mijn Yankee Candle kaarsen voorkom ik dat door de kaars pas uit te blazen als het gehele oppervlakte vloeibaar is. Dan droogt de kaars vlak op. Als je het elke keer zo doet brandt alles op en krijg je niet randen die niet meesmelten.
          Verschilt misschien wel per merk… Ik heb een Ikea geurkaars waarbij dit helaas niet opgaat..

          • Serena
            11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

            Oh zo! Wat Lieke zegt, dat doe ik ook. Ik wacht tot de bovenste laag helemaal gesmolten is. Soms is er nog wat was aan de zijkanten, die schraap ik er vanaf en leg ik dan in het plasje gesmolten was in het midden. Op deze manier branden ze egaal naar beneden op. Liefs, Serena

      • Hilda
        12 november 2014 / woensdag, 12 november 2014

        Hallo, Bedankt voor de reacties Ik bedoelde inderdaad dat de zijkanten blijven staan. Ik heb het ook al gedaan zoals Lieke zegt. Maar jammer genoeg lijkt diptyque dan op jou Ikea kaars. Moet ook idd de zijkanten maar wat bij schrapen. De Jo Malone geurkaars is ook een aanrader

  31. 11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Prachtig geschreven review! Maar is het heel erg wanneer ik zeg dat ik ze er juist helemaal niet ‘luxe’ uit vindt zien? Bijvoorbeeld door die sticker aan de voorkant. Dan vind ik van de kaarsen van Yankee Candle of de luxe van Bath & Body Works (met gouden deksel) mooier. De geuren lijken me wel heerlijk!

  32. Veronique
    11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Wat een fijne review! Ik ben gek op geurkaarsen en ja ze zijn prijzig. Maar ik zou mijzelf dat best gunnen, bijvoorbeeld voor de feestdagen. Dan ben ik wat meer thuis en kan ik echt van de kaars genieten.
    Ik zou er overigens echt maar 1 kopen en echt naar een fysieke winkel gaan om te ruiken. Pas als ik echt verliefd ben op een van de geuren zou ik hem kopen, dit is zeker geen kaars die je zomaar koopt of om te proberen.

    Ik ben nu wel heel nieuwschierig naar Tubereuse en Feu de Bois!

  33. 11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Diptique kaarsen zijn er toch al heel lang? Voor een hype houden ze wel lang aan :) Ik ben dol op luxe en vind het super om kado te geven aan mensen die alles al hebben, maar ik koop het voor mezelf dan weer niet. Ook omdat ik geurkaarsen sowieso niet zo boeiend vind, al staan deze natuurlijk prachtig. En je hebt ook weer supermooie foto’s gemaakt! Knap hoor!

  34. 11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    De prijzen zijn inderdaad aan de hoge kant, maar ik ben het er helemaal mee eens dat het belangrijk is om jezelf te verwennen. We hebben het allemaal veel te druk en zijn altijd maar bezig. Ik ben altijd heel benieuwd geweest naar deze kaarsen dus fijn dat er een review is!

  35. 11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Fijne review! Ik zie die kaarsen echt als verwennerij, maar vind ze te duur om te kopen.

  36. 11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Wat heb je de kaarsen geweldig mooi beschreven! Ze stralen idd luxe uit en de geuren lijken me heerlijk, maar ik zou ze niet snel kopen voor die priijs. Ik hou het bij Yankee Candles die eigenlijk ook al redelijk wat kosten.

  37. 11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Wat een mooie kaarsen, de geuren lijken me echt lekker!

  38. 11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Dit is echte luxe eh! Maar de geuren lijken me wel heerlijk, echt perfect voor nu.

  39. 11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Fijne en eerlijke review. Ze lijken me heerlijk, maar ik vind ze veel te duur! Voor dat geld koop ik liever een heerlijk parfum waar ik ook veel langer van kan genieten. Sterker nog: je kan er ook een parfum van kopen en die gewoon als home scent gebruiken. Ruikt je kamer ook heerlijk en je doet er veel langer mee. Maar leuk artikel en mooie foto’s weer!

  40. 11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Ahhh ze zien er zoo leuk uit! Vind je foto’s ook altijd zo mooi!

  41. 11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Nou mij niet gezien dus! Veel te duur! Die mij dan maar een mega yankee candle!:)

  42. Manon
    11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

    Hoi Serena! Gekke vraag misschien, maar ben al een tijdje op zoek naar zo’n wit plateau op voet! Mag ik vragen waar de jouwe vandaan komt?

    Liefs Manon

    P.s Je bent een topper! Lees je blog met veel plezier!

    • Serena
      11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

      hi Manon,
      tuurlijk mag je dat vragen, maar ik ben bang dat ik je niet verder kan helpen. Het plateau kocht ik bij een woonwinkel hier in Houten, maar ze zijn failliet gegaan en ook al weg helaas. Liefs, Serena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *