Boyfriend tag met George

Good morning! Vandaag heb ik een hele leuke video voor jullie klaar staan, namelijk de highly requested Boyfriend Tag video met George! Met behulp van jullie heb ik maar liefst 25 vragen samengesteld die hij correct moet beantwoorden, want bij 7 of meer vragen fout moet hij als straf… krekels opeten! Zal hij het redden? Bekijk het hieronder:

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om George op deze manier wat beter te leren kennen, en mochten jullie het leuk vinden om meer video’s van ons samen te zien, let me know! Ik vind het trouwens echt een verademing dat ik George zo ‘openbaar’ kan laten zien. Voorheen vond ik het ergens wel fijn dat ik mijn relaties privé kon houden, maar ik moet zeggen dat het me op den duur tegen ging staan dat alles zo geheimzinnig moest. Achteraf gezien deed ik het ook meer uit respect voor mijn ex, ben ik akkoord gegaan met wat hij wilde, en heb ik daar mijn eigen draai aan gegeven. Met George kan ik tenminste echt mezelf zijn, zowel in real life als op social media. En hij vind het juist leuk als ik iets liefs over hem online zet, of dat ik hem via deze video aan jullie laat zien, dat doet hem goed. En andersom denk ik er net zo over. Dus wat dat betreft zitten we zeker op één lijn.

Until next time,
Serena Verbon

Instalab week 5 en 6 | heel veel Tokyo
Food Friday | simpel pindasaus recept

Comments

  altijd welkom!

  *

 1. Wat zijn jullie een prachtig stel! De liefde spat er van af. George lijkt me een onwijs lieve man, ben blij dat je weer iemand hebt gevonden die je zo gelukkig maakt. Heel mooi om naar te kijken. Super leuke video ook!

 2. Wat zijn jullie leuk samen! De liefde spat van het scherm af. Onwijs leuk :)

 3. Leuke video! Wil je alsje-alsje-alsjeblieeeeft een “my boyfriend does my make-up video” opnemen? Dat lijkt me heel leuk om te zien van jullie tweetjes :)

 4. Smaken verschillen. Had een heel andere man bij jou verwacht. Dat haar, die ketting en trui….Oefffff maar veel plezier samen Sereen.

  • Oeffffff waarom zou je in vredesnaam zoiets zeggen, je weet toch dat het niet leuk is om te lezen, of ze nou iets van je aantrekt of niet? Nogal bitchy en onnodig.

   • Hoezo mag ze dit niet zeggen? Serena mag ook zeggen wat ze wil, en zolang we in beschaafde taal praten is het toch oke? Serena haalt zelf ook flink uit naar ex-partner(s), ook onnodig en bitchy? Ik snap wel wat sommige kritische meiden bedoelen. Ik heb jarenlang dagelijks deze blog gekeken maar herken Serena totaal niet meer als de down to earth blogger die ze ooit was. Als ik dit filmpje kijk dan heb ik ook t idee dat ik naar een hele vreemde vertoning zit te kijken. T voelt niet real voor mij, maar wie ben ik?? Uiteindelijk moet ze t toch van haar volgers hebben…. ik vind t echt jammer dat Serena niet meer dagelijks -en met liefde- blogs schrijft en productjes test, maar Hey dat is haar keuze! Net als deze George! Zolang zij gelukkig is….!! Neemt echter niet weg dat t mij stukken minder aanspreekt en ik nog maar af en toe n keertje op d’r blog kijk ipv dagelijks… :s zonde maarrrrr er zijn meer bloggers te volgen en ieder z’n ding!!! :)) Xxx

    • Nou Inge, ik zeg niet dat ze het niet mag zeggen, maar vraag me wel af waarom ze het überhaupt wilt zeggen. Draai het eens om, als jij een foto of video met je lover online zet dan zou jij het toch ook niet leuk vinden als ik er eventjes een negatief oordeel over ga geven?! Vraag jij dan ook meteen om een reactie omdat je het online zet en dan is het okey? En is het ook okey omdat jij ook mag zeggen wat je wilt? Wat een rare gedachtengang, natuurlijk niet. Het gaat namelijk niet om wat je wel en niet ‘mag’ uiten. Prima als je het denkt, maar nogal onaardig en onnidig als je het zegt. Jij zou het ook niet willen horen, want het gaat om iemand die je lief hebt en dat doet altijd wat met je. Ik hoop dat je dit begrijpt. x

     • Eens. Dat is vaak NL. We denken vaak dat we het recht hebben om iets te zeggen, al is t lomp, niet tactvol, lelijk, maakt niet uit. We mogen toch zeggen wat we willen??! Domme gedachtengang idd! Mensen zijn te lomp tegenwoordig en denken dat dat oke is. Vriendelijkheid is tegenwoordig ver te zoeken

     • En soms is het helemaal niet belangrijk wat je vindt. Houden geen rekening meer met elkaar lijkt wel tegenwoordig. Dus helemaal mee eens Tara! Rare gedachtenkronkels tegenwoordig

    • Ja Nikkie, want je kunt niet van alpacas en uilen houden als je 30+ bent. Haar andere interesses heeft ze nog steeds trouwens.

 5. Wat een superleuk filmpje!

 6. Jeeeeeezus Wat zijn jullie walgelijk leuk! Ik word spontaan verliefd op jullie allebei😂 Heerlijk stel!

 7. Wat zijn jullie een leuk stel! Je ziet er zo gelukkig uit 😍

 8. Je ziet er zo gelukkig uit! Wat zijn jullie lief samen. Echt een hele leuke video. Stiekem wel een beetje jammer dat de krekels niet gegeten werden haha.

 9. Leuke video! Waar is je trui van? Super mooi kleurtje!!

 10. Awwwwww, zo leuk! Tof idee om er een straf bij te doen voor foute antwoorden :-D Wel heeeel raar dat hij je volledige naam en geboortedatum niet weet, da’s eeeecht wel bizar voor een koppel :-O

 11. Zo zeg, de liefde spat van mijn scherm af!! Jullie zijn leuk:)

 12. Ik zat bij sommige vragen echt zo hard tegen mijn laptop te roepen: NEEEEE.
  Hoe kun je hem nou matsen met eyeliner, waar is je Bobbi Brown Shimmer Brick woman?!?!

  Ik vind jullie wel heel leuk samen, zonder dat jullie klef en bef zijn =) Ook leuk hoe George op sommige vragen reageert als hij het niet weet haha.

  Ik zeg vaker doen!

 13. Wat een ontzettend lieve video! Je straalt helemaal door hem, heel leuk om te zien :)

 14. Ik ben oprecht blij om je zo gelukkig te zien! Echt gegund :)

 15. Te cute 😍😍!

 16. Normaal houd ik niet zo van dit soort filmpjes (waarom niet…geen idee?) maar van jullie is het zo leuk om te zien!
  Over je favoriete make up haha, maar je hebt ZOVEEEEEL!! hahaha, het zou mijn man kunnen zijn :D heel, heel leuk stel zijn jullie. Xx

 17. Wat een liefde!

 18. Super leuke video! Jullie zijn lief samen! Ik zou ook wel een video willen zien dat hij de voice over doet terwijl je je make-up doet. Ik ging nu al stuk over die eyed wing liner xD

 19. Ik reageer normaal gesproken nooit, maar wat een leuke video! Zooo leuk om je zo te zien stralen en zie oprecht dat je gelukkig bent. Happy for you!

 20. jullie verliefdheid en geluk spat van het scherm af! Echt heel leuk om te zien.
  trouwens: waar is je trui van?

 21. Lieve Serena, Wat een leuk filmpje!!!
  Heel veel geluk samen. Wees zuinig op George.
  Btw waar heb jij die trui gekocht?

 22. zo leuke tag!

 23. Ah wat zijn jullie leuk samen! Leuke tag! X

 24. Wat leuk om jullie ook persoonlijk te leren kennen. De link van de video doet het niet. Ik heb het gewoon op youtube opgezocht.

 25. haha leuke video!

 26. Ik kon de video niet op je site bekijken, maar ik ben even op Youtube gaan kijken. Wat een ontzettend leuke video om te zien! Je kan zien dat jullie erg verliefd zijn.

 27. Superleuk!
  Serena…Wat ben jij over je oren overliefd.ik heb je nooit in een duo filpmje zo zien staren naar je co-host. Zo schattig.

  Ik hoop dat jullie happily ever after zullen leven.

 28. Leuk stel zijn jullie! X

 29. Heel leuk zijn jullie samen! Grappig dat antwoord bij de make-up vraag haha

 30. Ohh leuk!! Ik ga vanavond als de kids op bed liggen in alle rust kijken. Jullie zien er op insta zo lief uit samen! X

 31. IK SMELT! Ik vond dit ontzettend leuk om te zien, je kunt supergoed merken dat jullie ontzettend happy zijn met elkaar :-). Heerlijk! Maar… meloenijs? Ieh :D.

 32. Video doet t niet !

 33. Ik kan het filmpje ook niet op mijn telefoon bekijken :(

 34. aaahw jullie zijn zo leuk samen :D

 35. Gelukkig is dit niet gruwelijk kinderachtig!

 36. Bij mij lukte het ook niet via de site maar wel via Beautylab kanaal. Wat een leuk filmpje! De liefde knalt van het scherm. Echt wauw wat een chemie, ik lig gewoon in een deuk op de zondagochtend. <3 superleuk gedaan!

 37. Het is zeker een leuk filmpje geworden maar ik moet eerlijk zeggen dat ik die sneer naar je ex nogal onnodig en niet zo netjes.

 38. Is er een fout opgetreden met de video? Hij laat niet op iphone?:(