100 vragen die nooit iemand stelt

Laatst kwam ik een tag tegen genaamd ‘100 vragen die nooit iemand stelt’. Ik scrollde vluchtig door de vragen heen en het zijn inderdaad van die typische vragen die eigenlijk nooit iemand aan je stelt, maar die stiekem tóch leuk zijn om van iemand te weten! Het leek me leuk om deze vragen kort en bondig voor jullie te beantwoorden, gewoon zodat jullie me nog een stukje beter leren kennen. Enjoy!

Ik ben heel benieuwd of veel antwoorden herkenbaar zijn voor jullie. Denken jullie over sommige zaken hetzelfde als ik?

Until next time,
Serena Verbon

ANGEL | MR WRONG PART 60
Food Friday | Oma mammie's nasi koening

Comments

  altijd welkom!

  *

 1. Ik zag vanochtend je instagramfoto over je verloving met George en daardoor is het nu extra leuk om je de vragen over huwelijk enzo te zien beantwoorden :)

  En je hebt gelijk hoor, naakt slapen is heerlijk ;) haha

 2. Op maandag 26 juni staat Blink 182 in Ahoy! Misschien leuk?

 3. Vroeger nam ik ook alles mee uit hotels, maar nu niet meer. Sinds ik enkel nog maar proefdiervrije producten gebruik en in de mate van het mogelijke op de ingrediënten let, hoef ik veel minder mee te zeulen, haha! Zo leuk om te zien; lekker spontane video!

 4. :’) Haha het lijkt mij dat iemand ooit die lijst gewoon een beetje slecht vertaald heeft vanuit het engels! Met vragen als ‘ben je patient’, lijkt me ‘ben je geduldig’ een gebruikelijkere vraag ;). Denk ook dat ‘draag je slippers’ over pantoffels ging, vooral omdat er daarna een vraag over een badjas kwam.

 5. Leuke video!
  Ik moest al lachen dat je je steeds verplaatste haha.

  Ook zat ik steeds mee te antwoorden op de vragen, maar dan zoals ik ben.
  Sommige dingen komen overeen en sommige ook niet :)

  Je kunt zien dat je gelukkig bent :)

  Groetjes!

 6. Leuke video! Ik heb ook echt een hekel aan goede tijden haha.
  Ben wel benieuwd of je nu een invite gaat krijgen voor een nude shoot :P

 7. Ik vond het nog iets te braaf, om te zeggen dat het vragen zijn die niemand durft te stellen

 8. echt een hele leuke video :D

 9. Superleuke video! Volgens mij komen wij ongeveer uit hetzelfde bouwjaar en ja de Backstreet Boys was ook mijn eerste concert! En tweede… ahum :p Was fan ja haha. Monchoutaart is ook mijn favoriet. Mijn moeder maakte het altijd. Heb het hier helaas nog nooit gevonden maar als ik weer eens in Nederland ben wil ik het zeker eten :)

 10. Nummer 83 ♡ dankjewel!! Overal nu pijn en doodmoe van gisteren in Utrecht.
  En dan de I love beauty. Het was superleuk je weer te zien en supertoevallig dat wij ook gekke vragen aan je gingen stellen. Succes vandaag nog op het event en als ons filmpje af is (we zijn nog niet zo snel in editten als jij) dan stuur ik je de link toe. En in alle drukte zijn we vergeten bij je mama een zakje soy scents te kopen sorry
  Maar ze heeft wel zo’n klein kadootje van ons gehad 😉
  En nu hopen dat onze vlog goed gelukt is. Ook met Angel was het grappig en….Ik heb haar mr. Wrong mogen zien woehoe. Al met al een leuke tijd bij jullie stand gehad en Indigo hoopt dat haar ‘kawaii stijl Serena tekening’ een mooi plekje krijgt😊
  Tot de volgende keer en ik zal je link sturen als het af is en je kunt ons natuurlijk volgen op Instagram op Sassy_ness4U en op YouTube Sassy-ness Marieke&Indigo

  Liefs Marieke&Indigo

 11. roze wolkje says:

  In navolging van de vragen die niemand ooit stelt, heb ik een opmerking die vast niemand ooit maakt. Het valt me op dat je mimiek is veranderd sinds je nieuwe relatie! Je manier van kijken, bewegen en praten is anders dan pakweg een half jaar geleden! Jullie hebben vast trekjes van elkaar overgenomen :D. Is helemaal niks mis mee uiteraard, wilde ik ook nog gezegd hebben. Het geeft juist aan dat jullie relatie wel snor zit volgens mij.

 12. Leuke video! Lekker lang haha.

 13. Super leuke video!

 14. Die niemand ooit stelt*

 15. Haha, ik was een beetje in de war doordat vraag 99 twee keer kwam :D
  Leuke video!

 16. Leuk filmpje! Maar in de film My girl wordt ze door een wesp gestoken😜

 17. Leuke tag! Dat groene jasje staat je superleuk ook

 18. Haha, ik neem niet altijd de producten mee uit hotels maar wel regelmatig. Super handig om later nog eens te gebruiken als je op reis gaat en alleen handbagage meeneemt. Mijn eerste popconcert was Britney Spears haha! Was in dezelfde leeftijd als jij met BSB en vond het zo awesome dat ik erheen mocht :-D

 19. O ik neem ook alles mee in hotels, dat is gewoon zo fijn! Mijn la staat helemaal vol met dat spul. Ik vind die moedervlek echt wel mooi trouwens! Het studentenhuis van mijn vriend staat vol met verkeersborden en straatnaamborden, snap ik niks van! Malou x

 20. Echt heel erg leuk om te zien dit filmpje! :)

 21. Bam, dat zijn nog eens veel vragen! Heb nu geen tijd om de video helemaal af te kijken maar ben wel erg benieuwd!